Τετάρτη, Μαΐου 08, 2024

Επίσκεψη Μητσοτάκη σήμερα στη Σακελλαροπούλου Στο πλαίσιο των τακτικών μηναίων ενημερώσεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.





(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα, στις 12:00, το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα συναντήσει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.
Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα

Παράλληλα με το νομοθετικό έργο, ο πρωθυπουργός ξεκινάει νέο κύκλο εντατικών περιοδειών σε εκλογικά κρίσιμες περιφέρειες της χώρας. Στο πλάνο που έχει εκπονηθεί μέχρι στιγμής, προβλέπονται επισκέψεις του κ. Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία και στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Άρτα και στην Πρέβεζα. Από εκεί, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί για μία ακόμη φορά στο Βόρειο Αιγαίο, στη Χίο αυτή τη φορά, ενώ μετά την επίσκεψή του στην Τουρκία στις 13 Μαΐου, θα ταξιδέψει για την Κεντρική Μακεδονία, που θεωρείται από τις κρισιμότερες εκλογικά περιφέρειες για τη ΝΔ. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παραμείνει επί διήμερο στην περιφέρεια, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επισκέψεις και επαφές.


Από την Κεντρική Μακεδονία, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Πελοπόννησο, ιδιαίτερα στους νομούς όπου τα κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ καταγράφουν δυναμική και από εκεί θα ταξιδέψει για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, στην οποία επίσης εμφανίζουν σημαντική διείσδυση.

Και βέβαια, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί και στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, από την οποία κατάγονται τόσο ο ίδιος όσο όμως και οι κ. Στεφ. Κασσελάκης και Ν. Ανδρουλάκης, οπότε η μάχη προβλέπεται σκληρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου