Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024

«Έχω αποστασιοποιηθεί πολιτικά και ψυχικά από τη ΝΔ...»

 




Για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον τομέα της επικοινωνίας του κόμματος, μίλησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος...

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι έχει “αποστασιοποιηθεί τόσο πολιτικά, όσο και ψυχικά από τη ΝΔ”, ενώ πρόσθεσε ότι “ο μεσαίος χώρος δε βρίσκεται στη ΝΔ με τη σημερινή της μορφή”.

“Ο μεσαίος χώρος μετακινείται. Δεν κατανέμεται δίκαια και ισομερώς η ανάπτυξη. Ένα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας τάξης διαρκώς φτωχοποιείται και ένα πολύ μικρό κομμάτι έχει πάει προς τα πάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια, τονίζοντας ότι “πρώτη φορά ένας πολιτικός αρχηγός λειτουργεί αντισυμβατικά και λέει με διαφανή τρόπο ότι αυτή είναι η ζωή μου”.

“Δεν έχει να κρύψει τίποτα. Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με ένα τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο. Η διαφάνεια ξενίζει. Ο κ. Κασσελάκης έχει ένα μεγάλο στοίχημα, σταδιακά να εκφράσει όλον τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο”, πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, ο κ. Σπηλιωτόπουλος την χαρακτήρισε ως “μια ανάγκη της ΝΔ εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα δεξιά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου