Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024

«Η καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας - Θα τα αλλάξουμε όλα προς την πρόοδο...»

 




Κόντρα στις κακές καιρικές συνθήκες πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή για να ακούσουν τον Στέφανο Κασσελάκη, που μίλησε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Ιωάννινα...

χθες Τετάρτη το απόγευμα.

«Εγκαινιάζουμε μία προεκλογική εκστρατεία όχι μόνο προς το λαό αλλά από το λαό» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές διότι η Ευρώπη καθορίζει τις ζωές όλων και συμπλήρωσε ότι το βράδυ των εκλογών η χώρα θα έχει μία αξιωματική αντιπολίτευση που θα βρίσκεται στο δρόμο για να κυβερνήσει.

«Η καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας. Οι άλλοι θα λένε στασιμότητα, σταθερότητα με αγοραστική δύναμη Βουλγαρίας και με φόρους Σουηδίας κι εμείς θα έχουμε ανθρωποκεντρική πολιτική. Θα τα αλλάξουμε όλα προς την πρόοδο» υπογράμμισε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε περιοδεία και στο κέντρο της πόλης, όπου συνομιλώντας με τους πολίτες επισήμανε για άλλη μια φορά την ανάγκη να τερματιστεί η αλαζονεία του 41% της ΝΔ. Όπως είπε, κεντρικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές είναι να πραγματοποιήσει την αλλαγή στην πολιτική κουλτούρα του τόπου και στη σχέση της πολιτικής με τους πολίτες.

Ταυτόχρονα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα Τέμπη, τις υποκλοπές και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκατοντάδων αποδήμων, χαρακτηρίζοντας ειρωνικό το ότι η ΝΔ μιλά στο προεκλογικό της μήνυμα για το ότι θα φέρει την Ελλάδα πιο κοντά στην Ευρώπη. Μάλιστα, εξέφρασε την ανησυχία του για το ποια στοιχεία έχουν κλαπεί από το υπουργείο Εσωτερικών, σχολιάζοντας δηκτικά ότι εκεί που θα έπρεπε να έχει Predator ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να παρακολουθεί την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν το είχε.

«Και πριν και την ημέρα των εκλογών θα είμαστε έτοιμοι για όλα 100%. Θα οδηγήσουμε τη χώρα προς την πρόοδο. Είτε το θέλουν είτε όχι θα αλλάξουμε την Ελλάδα» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου