Τετάρτη, Μαΐου 22, 2024

Κασσελάκης: Τα ΜΜΕ μπορούν να αλλάξουν τις ζωές του κόσμου – Δεν τρέχει κάτι αν πήγα στα μπουζούκια «Αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος, ακομπλεξάριστος, να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον λούζουν με λουλούδια επειδή χαλαρώνει για έναν φίλο του, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ένα βράδυ, τι τρέχει;», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.




ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / EUROKINISSI

 


Να μπει ένα τέλος στην ατιμωρησία και στα «τζάκια», εννοώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και ζήτησε από τα ΜΜΕ να αναδεικνύουν κοινωνικά ζητήματα και να ασχοληθούν περισσότερο με το δυστύχημα στα Τέμπη. «Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις ζωές του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο από την εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1.

«Οι πολίτες είναι έτοιμοι για φρέσκο αέρα. Είναι έτοιμοι για νέα σχέση πολιτικών και πολιτικής. Τέλος στον ξύλινο λόγο. Θέλουν πολιτικούς που είναι μέσα στην κοινωνία. Να τους ακούν να είναι λαϊκοί», είπε αρχικά στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


«Απαντούσα στη γροθιά ενός συντρόφου», είπε αρχικά για τη φωτογραφία που τον δείχνει με υψωμένη την αριστερή του γροθιά και συνέχισε: «Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει. Πάνε και φιλάνε χέρι παπάδων και την επόμενη μέρα συγκαλύπτουν έγκλημα στα Τέμπη. Στείλτε ένα μήνυμα, βάλτε αυθεντικούς ανθρώπους, που νοιάζονται, μέσα στην Ευρωβουλή. Κι αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος, ακομπλεξάριστος, να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον λούζουν με λουλούδια επειδή χαλαρώνει για έναν φίλο του, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ένα βράδυ, τι τρέχει; Τι άλλαξε; Γιατί δεν παρουσιάζετε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για τη έμφυλη βια, στην εκδήλωση της Μπεκατώρου για το ντοκιμαντέρ της το «Tack»;».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε, στο περιθώριο του πάρτι που έδωσε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Αρβανίτης: «Είμαστε μια χώρα η οποία όντως μπορεί ένα κομμάτι να έχει μια ευημερία και είναι εντάξει αυτό, αλλά υπάρχει ένα άλλο ένα κομμάτι που φοβάται να βγει στον δρόμο και την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ δύο ώρες στα μπουζούκια και εκατοντάδες στη δράση αλλά εσείς, τα ΜΜΕ. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις ζωές του κόσμου. Άρα, σας παρακαλώ, στην εκπομπή του Γιώργου (σ.σ. Λιάγκα) αναδείξτε τα κοινωνικά ζητήματα και να μιλάτε για τα Τέμπη. Πρόκειται για ένα έγκλημα το οποίο συγκαλύπτεται από την πλειοψηφία της Βουλής. Η χώρα μας μπλοκάρει την ευρωπαϊκή εισαγγελία από το να το ερευνήσει. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε; Ή θέλουμε μια Ελλάδα που δεν θα υπάρχει ατιμωρησία για έναν πολιτικό που τυχαίνει να ανήκει σε ένα τζάκι. Επιτέλους να τελειώνουμε με τα τζάκια». Play  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου