Πέμπτη, Μαΐου 02, 2024

Το γερακίσιο μάτι του Κυριάκου πάνω από τον ολιγάρχη και τον υπουργό…







ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ


Μία από τις σοφότερες ενέργειες του πανσόφου κυβερνήτη μας, ήταν η αξιοποίηση της κ. Κυπραίου, η οποία είχε διατελέσει «δεξί χέρι» του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.



Με αυτόν τον τρόπο, ο ηγέτης μας έχει μία αδιάλειπτη επαφή με την σωρευμένη εμπειρία, τα μαθήματα και τα παθήματα του πατρός του. Διότι απλούστατα όποιος δεν γνωρίζει ιστορία, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.

Όχι όμως ο αητός Κυριάκος.



Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που έχει μπει στο μικροσκόπιο του Μαξίμου η στενή σχέση κορυφαίου ολιγάρχη με υπουργό που παράλληλα είναι κορυφαίο κομματικό στέλεχος.

Ο συγκεκριμένος ολιγάρχης ο οποίος είναι εξαιρετικά ευεργετημένος από την εθνοσωτήριο κυβέρνηση του Κυριάκου, είναι αυτός που χρηματοδότησε την αποστασία του 1993!



Αυτός κουβάλησε -μέρα που είναι- τα αργύρια της προδοσίας. Νεαρός φυσικά τότε στην ηλικία, απλώς εκτελούσε εντολές.

Το αίμα όμως νερό δε γίνεται. Και οι εξαιρετικές σχέσεις με τις συνεχείς επαφές του ολιγάρχη με τον υπουργό που στο Μαξίμου έχει το προσωνύμιο «αχόρταγος», παρακολουθούνται στενά από συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Εάν λοιπόν στο κεφάλι του ολιγάρχη υπάρχει έστω και η παραμικρή σκέψη να κατασκευάσει νέο Σαμαρά, καλό θα είναι να το ξεχάσει. Ο Κυριάκος είναι μεγαλόψυχος, στους αχάριστους όμως είναι ανελέητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου