Κυριακή, Μαΐου 05, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τον Ναυτικό Σταθμό στην Κέρκυρα (εικόνες) Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως είναι αναγκαίο ένα νέο εκσυγχρονισμένο πλαίσιο θητείας, με αξιοπρεπείς αμοιβές στους στρατευμένους.





Eurokinissi | Γιώργος Κονταρίνης

 
 


Στον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας πραγματοποίησε, την Κυριακή του Πάσχα (05/05), εθιμοτυπική επίσκεψη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, όπου αντάλλαξε ευχές και τσούγκρισε κόκκινα αυγά με ναύτες και αξιωματικούς.

Μάλιστα, τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχτηκε ο διοικητής του ναυστάθμου, πλωτάρχης Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δομές και τις επιχειρησιακές δυνατότητες στην Κέρκυρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απευθυνόμενος στους ναύτες, τόνισε πως είναι αναγκαίο ένα νέο εκσυγχρονισμένο πλαίσιο θητείας, με αξιοπρεπείς αμοιβές στους στρατευμένους, ενώ ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επεξεργάζεται σχετική πρόταση νόμου την οποία θα καταθέσει το επόμενο διάστημα στη Βουλή.






Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε Ανάσταση στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας, όπου αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες με τον Στέφανο Κασσελάκη




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου