Τρίτη, Μαΐου 07, 2024

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου, στο «κόκκινο» και τμήματα της Αθηνών - Λαμίας: Δείτε τα δύσκολα σημεία Σε ποια σημεία σχηματίζονται ουρές σε Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας. Πού έχει τώρα κίνηση στους δρόμους.







 

 


Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα κορυφώνεται σήμερα Τρίτη, με πολλούς να εγκαταλείπουν τα χωριά τους από νωρίς, παρά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Με βάση τα τελευταία στοιχεία στις 15:00, στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το Κιάτο και φτάνει μέχρι και τους Αγίους Θεοδώρους, με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στην Αθήνων - Λαμίας, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, με την κίνηση να είναι μεγάλη κατά διαστήματα, στη Θήβα, στα Οινόφυτα και στις Αφίδνες.


Σημειώνεται πως τη Δευτέρα τα οχήματα που επέστρεψαν στην Αττική ανήλθαν σε 47.219 από Λαμία και σε 65.756 από Κόρινθο. Σήμερα, Τρίτη 7 Μαΐου, μέχρι τις 12:00 τα οχήματα που πέρασαν τα διόδια ήταν 7.926 από τη Λαμία και 15.985 από την Κόρινθο.

Η κίνηση στις 15:00 στην Αθηνών - Κορίνθου. 




Ουρές σχηματίζονται και στα διόδια της Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.


ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα

Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και προς τη Θεσσαλονίκη.

Αυξημένη καταγράφεται από τις 12 το μεσημέρι η κίνηση των οχημάτων τόσο στα διόδια των Ν. Μαλγάρων επί της ΠΑΘΕ όσο και στα διόδια της Ανάληψης στην Εγνατία Οδό, ενώ ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Χαλκιδική. Νωρίτερα, στο ύψος των Ν. Μαλγάρων, παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία εξαιτίας σύγκρουσης τριών οχημάτων (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) με υλικές μόνο ζημιές.
Το αδιαχώρητο στον Πειραιά

Χαμός και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου πολυ νωρίς το πρωί έφτασαν τα πρώτα πλοία από την Κρήτη με 100% πληρότητα, ενώ αναμένονται 20 αφίξεις από νησιά του Αιγαίου, Κυκλάδες και Κρήτη και 39 από Αργοσαρωνικό.

Στο λιμάνι της Ραφήνας είναι προγραμματισμένες 16 αφίξεις και στο λιμάνι του Λαυρίου 8. Περίπου 25.000 επιβάτες αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά από τα δρομολόγια των νησιών του Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου