Κυριακή, Μαΐου 05, 2024

Συνελήφθη ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ζευγαριού Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο – Ποιος είναι Ο δολοφόνος επιτέθηκε «με αιχμηρό αντικείμενο» στους ηλικιωμένους, στη Βόρεια Ήπειρο, χτυπώντας τους στο κεφάλι.





 

 


Οι αλβανικές Αρχές, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή του Πάσχα (05/05), προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη που δολοφόνησε ένα ζευγάρι Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05), ο 84χρονος Κώστας Ηλίας και η 88χρονη σύζυγός του, Κλεονίκη, βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, στη Δρόπολη. Εξαρχής, οι αλβανικές Αρχές στράφηκαν στο σενάριο της ληστείας, αλλά προέκυψαν κάποια στοιχεία που δεν «κολλούσαν» μεταξύ τους. Το πρώτο αφορούσε στην έλλειψη σημείων εισβολής στο σπίτι, όπως σπασμένα παράθυρα ή παραβιασμένες πόρτες. Έτσι, οι Αρχές υποπτεύθηκαν ότι πρόκειται για οικεία στους άτυχους ηλικιωμένους πρόσωπα. Το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι η σορός του άνδρα βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού και το πτώμα της γυναίκας εντός της οικίας.


Ο δράστης του εγκλήματος στη Βόρεια Ήπειρο είναι ο 69χρονος Θ.Μ. από το χωριό Βόδριστα και φέρεται να είχε διαφωνίες με το εν λόγω ζευγάρι ηλικιωμένων. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο 69χρονος έπινε καφέ με τους ηλικιωμένους, όταν άρχισε ένας καβγάς και τους επιτέθηκε «με αιχμηρό αντικείμενο», χτυπώντας τους στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός τους, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους.

Πάντως, ο 69χρονος Θ.Μ. έχει ποινικό παρελθόν ενώ στόχος του δεν φαίνεται να ήταν η κλοπή, καθώς βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι του ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου