Πέμπτη, Μαΐου 02, 2024

Τροχαίο στην Πειραιώς και αγωνία για πέντε άτομα...

 


Έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Πειραιώς όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν τρία παιδιά, διερευνά το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας...

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα όλα έγιναν ξαφνικά ενώ όπως είπε αυτοκίνητο παρέσυρε δύο γυναίκες με τα τρία παιδιά μέσα σε ελάχιστο χρόνο, την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν στον απέναντι δρόμο.

«Είδα δύο γυναίκες που κρατούσαν από το χέρι τρία παιδάκια και προσπαθούσαν να περάσουν το δρόμο. Μετά ακούω ένα θόρυβο και γυρίζω το κεφάλι μου για να δω τι έχει συμβεί και βλέπω ένα αμάξι να τους έχει παρασύρει και να έχει πετάξει τις δυο γυναίκες στον αέρα και το ένα παιδάκι που ήταν πεσμένο στον δρόμο, προσπαθούσαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ. Ο οδηγός είχε κατέβει από το αμάξι και φώναζε: «Δεν τους είδα, δεν τους είδα». Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και παρέλαβαν τους πέντε τραυματίες.

Το ένα από τα παιδιά – 5 ετών – είναι σοβαρά τραυματισμένο από το τροχαίο που έγινε στο ύψος του Εμπορικού Πάρκου στο Ρέντη και του έγινε ΚΑΡΠΑ στον δρόμο.

Το 5χρονο μεταφέρθηκε αρχικά στο «Τζάνειο» όπου διασωληνώθηκε και από εκεί διακομίστηκε στο «Παίδων».

Στο «Παίδων» διακομίστηκαν και τα άλλα δύο ανήλικα, ενώ οι δύο ενήλικες νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου