Παρασκευή, Μαΐου 10, 2024

Ο Άδωνης… δίδαξε τον Βελόπουλο: Όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πωλούσε «το χειρόγραφο του Ιησού»

 

Ο Άδωνης… δίδαξε τον Βελόπουλο: Όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πωλούσε «το χειρόγραφο του Ιησού»

Επαγγελματίες θεομπαίχτες αποδεικνύονται οι «ένοικοι» (ακρο)δεξιάς πολυκατοικίας, καθώς την ώρα που ο πρωθυπουργός επιτίθεται στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης για το ιερόσυλο τηλεμάρκετινγκ με τις επιστολές του Ιησού, αποδεικνύεται ότι πρώτος διδάξας ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης.

«Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να το πούμε ανοιχτά: να μιλάς για πατρίδα και θρησκεία ενώ ταυτόχρονα πουλάς κηραλοιφές και δήθεν χειρόγραφα του Χριστού, συνιστά πράξη μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης» ανέφερε στην έναρξη του 15ου συνεδρίου της ΝΔ ο πρωθυπουργός, «φωτογραφίζοντας» τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης. 

Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα ίδια και χειρότερα έκανε και ο νυν υπουργός Υγείας. Σε μία εκπομπή τηλεπώλησης από την εποχή που ο Αδ. Γεωργιάδης ήταν (και επισήμως) κάτω από τις εθνικιστικές φτερούγες του Γιώργου Καρατζαφέρη, προωθούσε το βιβλίο με τίτλο: «Το χειρόγραφο του Ιησού».

Μάλιστα, έκανε λόγο για «συγκλονιστικές αποδείξεις» πριν προτρέψει τους τηλεθεατές να παραγγείλουν το βιβλίο, καλώντας στη γραμμή της εκπομπής.

Από το 4:30 και μετά:

ADVERTISING

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου