Σάββατο, Μαΐου 04, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ





Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στη Σταυρούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr. Οι ίδιες αναφέρουν υποστηρίζουν ότι το θύμα της επίθεσης δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη.


Δράστες φέρεται να είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα που επέβαιναν σε κόκκινο όχημα. Ο ένας ήταν στη θέση του οδηγού και ο άλλος συνοδηγός. Μία γυναίκα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι πυροβόλησε η γυναίκα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, ο νεκρός ήταν περίπου 40 ετών, οι δράστες είναι αλλοδαποί και το φονικό έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν παράνομες πράξεις με επίκεντρο τα ναρκωτικά.

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες. Ήδη αστυνομικοί έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το περιστατικό από αυτόπτες μάρτυρες και εργαζόμενους καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ”χτένισμα” για να βρεθούν τυχόν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν βιντεοσκοπήσει χρήσιμο υλικό για την υπόθεση.

Ο χώρος που σημειώθηκε το φονικό έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έχει φτάσει ο ιατροδικαστής.

Αστυνομικοί λαμβάνουν γενετικό υλικό για την ταυτοποίηση των δραστών.

Παιδική χαρά δίπλα στο σημείο του φονικού

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από το σημείο της εκτέλεσης του άνδρα υπάρχει μια παιδική χαρά. Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ευτυχώς λόγω της ημέρας δεν υπήρχε κάποιο παιδί στην παιδική χαρά για να παίξει, διαφορετικά ίσως να είχαμε και άλλα θύματα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου