Σάββατο, Μαΐου 04, 2024

«Ανάσταση» στο Αιγαίο μέσω Χάγης φέρνει ο Κυριάκος μας!




ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ο έχων ένα Αιγαίο, να δίνει το μισό…


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, στο Μαξίμου τα νομικά μολύβια έχουν πάρει φωτιά, προκειμένου να τεθεί η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα χτιστεί ο οδικός χάρτης με προορισμό τη Χάγη.

Σε αυτή την ιστορική εξέλιξη, ο κυβερνήτης μας θα βρει παραστάτες τόσο τον Στέφανο Κασσελάκη, όσο και το Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρώτος φαίνεται ότι έχει ήδη ενημερωθεί από τον πρέσβη της «φίλης και συμμάχου», Τσούνη, ενώ ο δεύτερος θα υποταχθεί στο μίζερο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και θα ακολουθήσει, για να εξασφαλίσει τουλάχιστον την παραμονή του στην προεδρία του κινήματος.

Εννοείται ότι η προετοιμασία στο Μαξίμου έχει έναν και μοναδικό σκοπό: Να πείσει τους υπηκόους του εθνοσωτήρα μας, ότι η παράδοση του μισού Αιγαίου, είναι σύννομη με το διεθνές δίκαιο. Θα υπάρξουν βλέπετε οι τοξικοί και οι μοναχοφάηδες που θα αντιδράσουν σφοδρά μιλώντας για προδοσία. Επικαλούμενοι το δίκαιο της θάλασσας, καθώς οποιαδήποτε προσφυγή στην Χάγη χωρίς προγενέστερη επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια, θα στερήσει από την Ελλάδα το συγκεκριμένο δικαίωμα.

Για αυτούς, η μέθοδος αντιμετώπισης είναι γνωστή: «Φτου σας ψεκασμένοι που θέλετε να κόψετε το έργο του Κυριάκου μας, που ως άλλος Μωυσής, θα διαμοιράσει το Αιγαίο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου