Τρίτη, Μαΐου 07, 2024

Εκτός από τον Ερντογάν, τον «κρατάει» και ο Ράμα…




Για τον Ερντογάν, γνωρίζουμε όχι μόνο ότι τον «κρατάει», αλλά και πως τον κρατάει. Είναι αυτό που έλεγε ο Σαίξπηρ, ότι «οι παλιές αμαρτίες, ρίχνουν μεγάλες σκιές».


Στην δική μας περίπτωση, η «αμαρτία» είναι τραπεζική και αφορά τα «ρέστα» από εκείνη την εξαγορά Τουρκικής τράπεζας, που έμειναν ως «προίκα» για το παιδί, καθότι όλα τα άλλα τα είχε πάρει η αδελφή του. Έτσι εξηγείται και η «βαθιά» φιλία με τον Κοτς. Τόσο βαθιά, που μπήκε βαθιά το χέρι στην τσέπη από το Ελληνικό ταμείο ανάκαμψης, για να πάρει ο τούρκος διαχειριστής – για τα ρέστα μιλάμε – 200 εκατομμύρια €!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ερντογάν πανηγύριζε τη νύχτα των εθνικών εκλογών του 2019. Εμείς δεν είχαμε καταλάβει γιατί πανηγύριζε. Τώρα το μάθαμε.

Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι το παιδί το κρατάει και ο Ράμα, δεμένο χειροπόδαρα. Όχι μόνο ο Αλβανός κάνει ότι θέλει με την μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, μιλάμε για ασύλληπτες και εγκληματικές προκλήσεις χωρίς καμία αντίδραση, αλλά τώρα, έχει το θράσος να ανοίγει και θέμα μειονότητας εντός των τειχών.

Η διαφθορά ενός ανθρώπου, δολοφονεί ένα ολόκληρο έθνος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου