Κυριακή, Μαΐου 05, 2024

Αναστάσιμα «φάουλ»: Το ατόπημα της Σακελλαροπούλου και η… ζακέτα του Μητσοτάκη



Η Αναστάσιμη βραδιά βρήκε τους πολιτικούς ταγούς να έχουν… ξαμοληθεί στις Εκκλησίες για να ασκήσουν τα θρησκευτικά (και επικοινωνιακά) τους καθήκοντα. Υπήρξαν, ωστόσο, κάποια μελανά σημεία τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Το κυριότερο όλων εντοπίστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη που έψαλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έγινε και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Όποιος είδε τα πλάνα της απευθείας μετάδοσης της ΕΡΤ, ίσως να παρατήρησε ότι η αρχηγός του κράτους έπαθε… βουβαμάρα. Ήταν η μόνη που δεν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο! Αδιανόητο…

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στην Ανάσταση λες και πήγαινε βόλτα για καφεδάκι.

Με… ζακέτα και τόσο casual εμφάνιση, που δεν θύμιζε σε τίποτα Πρωθυπουργό μιας χώρας ο οποίος παρίσταται στη σπουδαιότερη και πιο συγκλονιστική στιγμή της Ορθοδοξίας.









Αντίθετα, τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης (μετά του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ) στην Κέρκυρα, όσο και ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Μητρόπολη Αθηνών, στάθηκαν στο ύψος των ενδυματολογικών περιστάσεων και εμφανίστηκαν προσεγμένοι και κουστουμαρισμένοι.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου