Σάββατο, Μαΐου 04, 2024

Θλίψη για τον θάνατο την Άννας Παναγιωτοπούλου: Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα – Το «αντίο» του κόσμου





Της ζητούν να προσέχει την τηλεοπτική της κόρη και αδερφή που έχουν φύγει από τη ζωή


Απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό και τον απλό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, Άννας Παναγιωτοπούλου, σήμερα, σε ηλικία 76 ετών.



Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της με μια λιτή ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη, οι συνάδελφοί της και το κοινό που την αγάπησε την αποχαιρέτησε με δεκάδες συγκινητικά μηνύματα.


Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και βουλευτής, Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram για την ηθοποιό με την οποία είχε συνεργαστεί:

«Αντίο ΑΝΝΑ….Σπουδαία κυρια του θεατρου μας…Αννα του Ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και την ματιά μας.. Αννα της Ελεύθερης Σκηνής και των σπουδαίων ρόλων.. Αννα της ανεπανάληπτης Μαντάμ Σουσούς όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της..Αννα των τριών Χαρίτων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ..Καλό ταξίδι.. Σ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Θέατρο και στο κοινό μας».

Δείτε την ανάρτηση::

Το twitter/x γέμισε με δεκάδες μηνύματα και από το κόσμο ο οποίος μνημονεύει την αξεπέραστη ερμηνεία της ηθοποιού στη σειρά «Dolce Vita» και της «ζητούν» να προσέχει την Ντορίτα, την τηλεοπτική της κόρη η οποία «έφυγε» το 2020 αλλά και την τηλεοπτική αδερφή της, Μίνα Αδαμάκη η οποία έχει επίσης πεθάνει.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα:

 

 


 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου