Κυριακή, Μαΐου 05, 2024

Κυριάκος, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Ακροδεξιάς




ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Τολμηρός και καθόλου φοβικός ο Έλληνας πρωθυπουργός, πέταξε επιτέλους από πάνω του την μάσκα του νεοφιλελεύθερου και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο…

Σε αντίθεση με τους δήθεν, τύπου Όρμπαν, Μελόνι, Ντούντα, ακόμα και τον Βίλντερς, ο Ηγέτης μας, έχει και το όνομα και την χάρη.

Είναι ο μοναδικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που πέταξα στα σκουπίδια το δόγμα Καραμανλή, ότι «δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα».

Η αρχή φυσικά είχε γίνει από τον κολοσσό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε φέρει στο κόμμα τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βορίδη. Ο Μεσσήνιος όμως σε αντίθεση με τον Κυριάκο, είχε μόνο το όνομα και όχι την χάρη.

Αντίθετα, ο εθνοσωτήρας Κυριάκος Μητσοτάκης, τόλμησε και έκανε αυτό που δεν διανοήθηκε ουδείς από τους προκατόχους του. Και δεν εννοώ την ταυτόχρονη – σε κάποια φάση – υπουργοποίηση και των τριών «ορφανών του Καρατζαφέρη».

Εννοώ το περιβόητο επιτελικό κράτος, το οποίο πλέον εξελίχθηκε σε ένα καθαρόαιμο ακροδεξιό καθεστώς. Αφού μετά τον έλεγχο της ΕΥΠ, της ΕΡΤ, της ανεξέλεγκτης διανομής δημοσιου χρήματος, τους χιλιάδες διορισμούς, τις ανελέητες παρακολουθήσεις αντιπάλων αλλά και υπουργών. Είναι επίσης ο μόνος, μετά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, που απέσυρε οπλικά συστήματα και άδειασε στρατιωτικές αποθήκες από νευραλγικά σημεία της ελληνικής επικράτειας και των ακριτικών περιοχών!

Τώρα όλοι αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι ο Κυριάκος των Ελλήνων, έφτασε στο σημείο να επιβάλλει και την δομή της ίδιας της εκλογικής διαδικασίας!

Μόνο ένας ανόητος θα θεωρούσε ότι η διαρροή των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων, τα οποία μάλιστα συλλέχθηκαν ακριβώς λόγω της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης του ήρωα Κυριακού, θα γινόταν ερήμην του παντογνώστη και πανσόφου κυβερνήτη μας…

Ο Κυριάκος λοιπόν, θα θριαμβεύσει και στις ευρωεκλογές. Δεν εννοώ φυσικά ότι θα πιάσει κάποιο ποσοστό κοντά σε αυτό των εθνικών εκλογών, αλλά τηρουμένων των αναλογιών, το ποσοστό του θα θεωρηθεί «θρίαμβος», αφού θα απέχει από το 25% που διαθέτει αυτή τη στιγμή.



Αναμείνατε λοιπόν το βράδυ των εκλογών, να δείτε τα ποσοστά που θα λάβει ο Κυριάκος, κυρίως από την επιστολική ψήφο. Θα κλονίσουν ακόμα και τον Κιμ Γιόνγκ Ουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου