Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024

Άρρωστη η Μαρίνα Σάττι: Με φαρυγγίτιδα και πυρετό πριν από τη Eurovision 2024 Όσα δήλωσε η Μαρίνα Σάττι για την ασθένεια που την ταλαιπωρεί λίγο πριν από τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024.



ΕΡΤ | Πέγκυ Θεοδωρογιάννη

 


Γράφει ο Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
 


Η Μαρίνα Σάττι συμμετέχει, απόψε (09/05), στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024 με το τραγούδι »Ζάρι». Δυστυχώς, η Μαρίνα Σάττι έχει να ξεπεράσει και το πρόβλημα της ασθένειας που την ταλαιπωρεί, την οποία και αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης (08/04). Συγκεκριμένα, σε σχετικό live που έκανε η Μαρίνα Σάττι στο TikTok, δήλωσε: «Παιδιά, έχω κρυώσει πολύ. Έχω πλακώσει τα Depon και τα Cold & Flu».

Έτσι, η Μαρίνα Σάττι ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024. Όπως είπε η τραγουδίστρια και κατά το live της στο TikTok, φοράει μάσκα. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA που μεταδόθηκε την Πέμπτη (09/05), ξεκουράζεται και ακολουθεί τη θεραπεία της.



Η πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2024

Πάντως, η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής αρχίζει με πλάνο σε αναλογία διαστάσεων 9:16 αφού η Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως δήθεν κάνει live αναμετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ροζ χρώμα σε νέον κυριαρχεί στην εμφάνιση, ενώ τα ελληνικά στοιχεία προβάλλονται στην οθόνη LED της σκηνής με γραφικά δια χειρός NMR.

Ακόμα, χρησιμοποιείται μία drop cam και δείνει την ελληνική αποστολή να ξαπλώνει στη σκηνή και να φαίνεται στο φόντο μία πόλη. Εν συνεχεία, οι χορευτές περιβάλλουν τη Μαρίνα Σάττι ενώ εκείνη χορεύει στη μέση κατά το ρυθμικό μέρος του τραγουδιού «Ζάρι», ξεσηκώνοντας το κοινό όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί. Οι οθόνες LED της σκηνής χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό, όπως άλλωστε και οι κύβοι που συμβολίζουν τα ζάρια – αναφορά, φυσικά, στον τίτλο του ελληνικού τραγουδιού. 




Η Μαρίνα Σάττι φοράει στο χέρι της ένα δαχτυλίδι, το οποίο επί της ουσίας είναι μία κάμερα που μοιάζει με GoPro, οπότε το κοινό και φυσικά οι χορευτές (Huseyin Çetintaş, Yasin Ametoglou, Ειρήνη Δαμιανίδου, Βασίλης Καραγιάννης) έχουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση. Η στιγμή που ξεχωρίζει είναι όταν η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της χορεύουν με μαντίλια στα χέρια. Οι θεατές, μάλιστα, γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι στο τελευταίο μέρος της σκηνικής παρουσίασης. Η Ερασμία Μαρκίδη συνοδεύει, επίσης, τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή κάνοντας φωνητικά.
@eurocelsoreactionsMarina Satti’s second dress rehearsal!#Eurovision2024#Eurovision#unitedbymisic#eurocelsoreactions#esc2024#greece♬ original sound - EuroCelsoReactions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου