Τετάρτη, Μαΐου 08, 2024

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του Game 5 των playoffs της Euroleague Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι που θα κρίνει τη συμμετοχή στο Final-4 της Euroleague.

 




 
 

Στο Palau Blaugrana επιστρέφει ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των play off της Euroleague με το βλέμμα στο Final Four.



Μέχρι στιγμής, κάθε ομάδα μετράει από 2 νίκες, η μία στην έδρα της αντιπάλου και όποια φτάσει τις 3 θα εξασφαλίσει και την πρόκρισή της στο Final-4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν την υπέρβαση στην έδρα των Μπλαουγκράνα - αν και ήταν καταιγιστικοί στο ΣΕΦ στο τέταρτο παιχνίδι - καθώς μέχρι τώρα καμιά ομάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει break εκτός έδρας σε game 5 του θεσμού.
Οι διαιτητές του αγώνα

Η Euroleague έκανε γνωστή τη διαιτητική τριάδα της κρίσιμης αναμέτρησης. Πρόκειται για τους Σρέτεν Ράντοβιτς, Νταμίρ Γιαβόρ και Ούρος Νίκολιτς. Ο Ράντοβιτς θα είναι ο πρώτος διαιτητής.

Ο Γιαβόρ ήταν διαιτητής και στο Game 1 στη Βαρκελώνη, όπου η ομάδα του Μπαρτζώκα έκανε break. O Ράντοβιτς και ο Νίκολιτς ήταν στην τριάδα που διεύθυνε το Game 2, όπου επικράτησε το σύνολο του Γκριμάου. Τέλος ο Ράντοβιτς βρέθηκε και στο ΣΕΦ για το Game 4 της σειράς και την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού με 92-58.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου