Παρασκευή, Μαΐου 10, 2024

H πρόσκληση Ράμα στους Αλβανούς για την φιέστα στο Γαλάτσι – Η φρουρά της ΕΛ.ΑΣ και το αυτοκίνητο





«Μπορείτε να περάσετε μαζί μας αυτήν την ξεχωριστή στιγμή υπερηφάνειας»

Όχι μόνον έρχεται απρόσκλητος, όχι μόνον το Μαξίμου τραυλίζει ανερμάτιστες δικαιολογίες επιδεικνύοντας φοβικά και υποτελικά αντανακλαστικά, αλλά με ύφος μεγάλου ηγέτη σχεδιάζει γιορτές και πανηγύρια επί ελληνικού εδάφους. Μετά τις απειλές ότι θα καταλάβει την Πλατεία Συντάγματος «ετσιθελικά», αρκέστηκε στο Γαλάτσι!

Κάλεσμα στους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα απηύθυνε με ανάρτησή του στο Facebook ο Έντι Ράμα. Η εκδήλωση που προγραμματίζει θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, στην αίθουσα Christmas Theater επί της οδού Λεωφόρου Βεΐκου 137, την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός γράφει, μεταξύ άλλων, στην πρόσκλησή του: «Μπορείτε να περάσετε μαζί μας αυτήν την ξεχωριστή στιγμή υπερηφάνειας για όλους τους Αλβανούς της Ελλάδας».

Η ανάρτηση Ράμα



O Ράμα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής και θα μεταβεί απευθείας στο Γήπεδο του Γαλατσίου. Η ΕΛ.ΑΣ αναμένει το τελικό του πρόγραμμα, προκειμένου να καταστρώσει ολοκληρωμένο σχέδιο μέτρων ασφαλείας.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι θα διατεθούν αξιωματικοί από τα επίσημα και μέλη της Τροχαίας θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία για την μετακίνηση του Αλβανού πρωθυπουργού.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος θα ελέγξει τον χώρο πριν από την έναρξη της συγκέντρωσης και έως ότου ολοκληρωθεί, θα βρίσκονται εκεί άνδρες της Ασφάλειας και έσντολοι.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, αυτό είναι το αυτοκίνητο που θα διαθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον Έντι Ράμα για την ασφάλεια του:



Επιπλέον, αναφέρουν πως υπάρχουν σκέψεις των διοργανωτών της φιέστας μετά την ομιλία Ράμα να υπάρξει συναυλία με γνωστή Αλβανίδα τραγουδίστρια, η οποία διαπρέπει στην χώρα μας και θα είναι κράχτης για την μαζική συμμετοχή του κόσμου.

Πηγή φωτό: Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου