Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024

Στέφανος Vs. Κυριάκος: Σε προσωπική μονομαχία η στρατηγική Κασσελάκη για τις Ευρωεκλογές «Στέφανος εναντίον Κυριάκου» λένε στην Κουμουνδούρου - «καθαρότητα και ηθική έναντι της διαφθοράς».




ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

 

 


Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την μάχη των ευρωεκλογών ολοένα και πιο καθαρά αποτυπώνεται η στρατηγική της Κουμουνδούρου. Με στοχευμένες παρεμβάσεις που έχουν σαν στόχο στο να εκθέτουν την πολιτική Μητσοτάκη σε όλα τα κρίσιμα μέτωπα σε αντιδιαστολή, την ίδια στιγμή, με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως την μοναδική ρεαλιστική και βιώσιμη προοδευτική λύση.

«Στέφανος εναντίον Κυριάκου» όπως λένε χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου, «καθαρότητα και ηθική έναντι της διαφθοράς» όπως σημειώνουν πάλι στην Κουμουνδούρου, συνοψίζοντας την στρατηγική της μονομέτωπης, επί της ουσίας, εκστρατείας εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού.


Με μια δυναμική, που καταγράφεται τόσο στις περιοδείες του όσο και αποτυπώνεται δημοσκοπικά, ο Στέφανος Κασσελάκης με βασικό επιχείρημα το «γιατί μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει λύσεις για καλύτερη ζωή» επιχειρεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό το… δυνατό του «χαρτί». Την αδιαμεσολάβητη σχέση του με τον κόσμο, αναδεικνύοντας, παράλληλα, αφενός τις πολιτικές του θέσεις και αφετέρου το νέο μοντέλο πολιτικής.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη για μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής, καλώντας τους πολίτες καθώς και τους εργαζόμενους του ΕΣΥ να μπουν στο isyriza και να αναφέρουν όλα τα προβλήματα που ζουν με το δημόσιο σύστημα Υγείας. «Η αξιωματική αντιπολίτευση θα γίνει κοινωνική αντιπολίτευση και κοινωνικό ρεύμα και θα αλλάξουμε την χώρα, είτε το θέλουν οι μηχανισμοί των συμφερόντων, είτε όχι. Εμείς τη χώρα θα την αλλάξουμε προς την πρόοδο» σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας

Σήμερα Πέμπτη ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί το Καλπάκι Ιωαννίνων και τα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή. Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε Φιλιππιάδα και Άρτα, δίνοντας το στίγμα του ενόψει ευρωεκλογών: «Δικαιούμαστε μια καλύτερη χώρα, το πρώτο μήνυμα πρέπει να σταλεί στις 9 Ιουνίου. Θέλουμε θετική ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι απλά τιμωρία της ΝΔ».


ADVERTISING


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, ενώ συνομίλησε με φορείς, καταστηματάρχες και κατοίκους στους κεντρικούς δρόμους και στο Επιμελητήριο της πόλης.

Αφού αναφέρθηκε στην πολύτιμη, όπως την χαρακτήρισε προσφορά της Όλγας Γεροβασίλη, εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πως «κλεισμένος στην αλαζονεία του γυάλινου πύργου της “Μαξίμου Α.Ε.”, δεν τολμά να ακούσει τους πολίτες και τις αγωνίες τους». Επίσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών και τη συνολική καταβαράθρωση του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας, ενώ ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου