Σάββατο, Ιουνίου 22, 2024

Συναυλίες 2024: Όλα τα μεγάλα ονόματα που έρχονται Ιούλιο και Αύγουστο στην Αθήνα Τι περιμένουμε από το τέλος Ιουνίου ως και τον Σεπτέμβριο σε Rockwave Nights, Lalibela, Φεστιβάλ Αθηνών, Athens Rocks, Release Athens, Ejekt, Primer Festival και Λυκαβηττό.




Photo by Sebastian Ervi: https://www.pexels.com/photo/people-in-concert-1763075/

 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Η συναυλιακός πυρετός συνεχίζεται στην Αθήνα, τροφοδοτούμενος και από το τουριστικό ρεύμα. Το αποτέλεσμα θα αποζημιώσει τους music fans, όλων των αποχρώσεων αφού για πρώτη φορά η πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει τόσα πολλά σχήματα, από μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ως νέους και φερέλπιδες, καθώς και καλλιτέχνες στο peak της καριέρας τους.

ΙΟΥΛΙΟΣ

 

Τρίτη 2 Ιουλίου
Rockwave Nights: Mika

Μετά την εμφάνισή του στο περσινό Rockwave Festival που μάγεψε το κοινό, ο αμετανόητα πολύχρωμος showman και LGBTQ icon που έχει βρει μόνιμο καταφύγιο στην Αθήνα επιστρέφει στα Rockwave Nights για να μας παρασύρει στον τρυφερό και αυθάδη κόσμο του με pop anthems όπως τα «Grace Kelly», «Relax, Take It Easy», «Lollipop», «Big Girl (You Are Beautiful)» «The Origin of Love», «We Are Golden».

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού Ημερομηνία: Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, ώρα 21:00 Εισιτήρια: Από 59,40€
 

Τρίτη 2 Ιουλίου
Lalibela: Kasabian

Μόλις λίγες ημέρες πριν τη μεγαλύτερη συναυλία τους στο Victoria Park και την κυκλοφορία του νέου τους album, οι Kasabian, αυτοί οι θρύλοι της indie rock σκηνής, δίνουν ραντεβού με τους φίλους τους στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του LALIBELA Music Festival με ένα lineup -φωτιά.

 

ΟΑΚΑ P.5, Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, ώρα 16:30 Εισιτήρια: από 60€






Τετάρτη 3 Ιουλίου
Rockwave Nights: Opeth, Leprous

Εννιά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα, οι σημαντικότεροι Σουηδοί εκφραστές του progressive metal, ΟPETH, θα μοιραστούν την σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού στις 3 Ιουλίου 2024 με τους πρωτοπόρους του σύγχρονου progressive Leprous.


Τα γεμάτα νοσταλγία και μελόδραμα φωνητικά του Mikael Åkerfeldt δείχνουν τον δρόμο σε ένα μελαγχολικό ταξίδι άκρως προσωπικό, με αλλεπάλληλες σκοτεινές ιστορίες τρόμου, ονειροπόλους πρωταγωνιστές και εχθρικούς κομπάρσους που φορούν ποιητικούς μανδύες βαμμένους στα χρώματα της αιώνιας αναζήτησης.

Μαζί τους Οι κυβερνήτες του σύγχρονου «progosphere», Leprous!

Θέατρο Λυκαβηττού, Τετάρτη 3 Ιουλίου, ώρα 21:00 Εισιτήρια: Aπό 49,50€

Παρασκευή 5 Ιουλίου & Σάββατο 6 Ιουλίου
Φεστιβάλ Αθηνών: Sting

Ο Sting επιστρέφει στο Ηρώδειο για δύο συναυλίες στις αρχές Ιουλίου. Πλαισιωμένος από τους μουσικούς του, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού θα παρουσιάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του από την εποχή των Police αλλά και την σόλο καριέρα του.


Hρώδειο, Παρασκευή 5 Ιουλίου & Σάββατο 6 Ιουλίου, ώρα 21:00 Εισιτήρια: από 58€

Δευτέρα 8 Ιουλίου & Τρίτη 9 Ιουλίου
Φεστιβάλ Αθηνών: Διονύσης Σαββόπουλος

Το Φεστιβάλ τιμά την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας προσκαλώντας τον κορυφαίο Διονύση Σαββόπουλο να δημιουργήσει μια μουσική γιορτή/αφιέρωμα με τραγούδια συνδεδεμένα με τη Μεταπολίτευση, την κατάκτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων, την ελευθερία, την ψυχαγωγία, την καθημερινότητα, την ελπίδα. Εστιάζοντας σε μουσικούς σταθμούς της περιόδου 1973-1983 ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ρόλο οικοδεσπότη καλεί τους σπουδαίους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστο Θηβαίο, Μανώλη Μητσιά, Πάνο Μουζουράκη, Γιώργο Νταλάρα και Μαρία Φαραντούρη, να τραγουδήσουν μαζί δικές του επιτυχίες της εποχής αλλά και των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λοΐζου, Μαρκόπουλου, Μικρούτσικου, Λάγιου κ.ά. Με μια μπάντα που αποτελείται από αναγνωρισμένους δεξιοτέχνες μουσικούς, υπό την ενορχήστρωση του Γιώτη Κιουρτσόγλου (και δύο ενορχηστρώσεις του Σταύρου Λάντσια) και τη χορωδία της ΕΡΤ, θα ζήσουμε δυο βραδιές που θα γράψουν ιστορία!

Ηρώδειο, Δευτέρα 8 Ιουλίου & Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, ώρα 21:00 Εισιτήρια: Από 5€



Τρίτη 9 Ιουλίου
Release Athens: Thievery Corporation, Black Pumas

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Thievery Corporation και τους Black Pumas σε μία ημέρα αφιερωμένη στους ήχους της downtempo / dub / electronica και της soul. Γνωστοί και αγαπημένοι του ελληνικού κοινού οι πρώτοι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι δεύτεροι, σε μία από τις ελάχιστες εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι στην Ευρώπη, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα από τα πιο σημαντικά και χορευτικά shows της φετινής χρονιάς. Μαζί τους, το πολυμελές supergroup από τη Νέα Υόρκη, οι The Budos Band και ο υπέροχος Anduze.

Πλατεία Νερού, Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 Εισιτήρια: από 40€






Παρασκευή 12 Ιουλίου
Ejekt: Peggy Gou

To EJEKT Festival παρουσιάζει την superstar DJ Peggy Gou στο μεγαλύτερο show που έχει κάνει ποτέ στην Ελλάδα, το Peggy Gou & Friends, στις 12 Ιουλίου στο Faliro Sports Pavillion! Μαζί με την Peggy Gou, θα εμφανιστεί ένα line-up που έχει επιλέξει η ίδια. Τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνονται είναι ο Ryan Elliott και ο Mogwaa!



Γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, ώρα 21:00 Εισιτήρια: από 40€

Σάββατο 13 Ιουλίου
Jacob Collier

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Jacob Collier, από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μετρά ήδη 6 βραβεία Grammy, έρχεται τον Ιούλιο στο Θέατρο του Λυκαβηττού! Ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, «ο πολύχρωμος Mozart της Gen Z» συμφωνα με τους New York Times, υπόσχεται μια αξέχαστη μουσική εμπειρία!

Θέατρο Λυκαβηττού, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ώρα 21:30 Εισιτήρια: από 30 €






Κυριακή 14 Ιουλίου
Φεστιβάλ Αθηνών: Τάνια Τσανακλίδου

Τη μοναδική Τάνια Τσανακλίδου υποδέχεται η σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού στις 14 Ιουλίου, σε μια ξεχωριστή βραδιά του φετινού Φεστιβάλ. Η ερμηνεύτρια φέρνει στο σήμερα τους θησαυρούς μιας 50χρονης δισκογραφίας με τις μελωδίες που καθόρισαν την πορεία της. Στη μουσική παράσταση που θα επιμεληθεί η ίδια, η ροή των τραγουδιών θα ακολουθεί τόσο την κοινωνικοπολιτική συνθήκη στην οποία γεννήθηκαν όσο και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της Τσανακλίδου στο πέρασμα των χρόνων. Έτσι, η χούντα, η Μεταπολίτευση, οι μπουάτ της Πλάκας, ο Ξυλούρης και ο Λεοντής συναντούν επί σκηνής το πέρασμα της Τάνιας Τσανακλίδου από το Θέατρο Τέχνης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, τον Γιάννη Σπανό και τον «Μορμόλη», τον Τσάρλι Τσάπλιν, την Edith Piaf, τον Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Μιχάλη Δέλτα κ.ά.

Ηρώδειο, Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, ώρα 21:00 Εισιτήρια: από 5€

Δευτέρα 15 Ioυλίου
Rockwave Nights: Pink Martini και China Forbes

Οι Pink Martini, η «μικρή αλλά συνάμα μεγάλη ορχήστρα» από το Πόρτλαντ, ανεβαίνουν στο Λυκαβηττό στις 15 Ιουλίου για να μας κεράσουν το μεθυστικό κοκτέιλ τους από κλασικούς ήχους, λάτιν, παραδοσιακή ποπ και τζαζ μελωδίες σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι. Το πολυμελές σχήμα με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά επιστρέφει στο κορυφαίο venue της πόλης για να μας ξυπνήσει αναμνήσεις του εκρηκτικού live του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Θέατρο Λυκαβηττού, Δευτέρα 15 Ioυλίου, ώρα 21:00 Εισιτήρια: από 49,50€

[https://www.youtube.com/watch?v=UM3jhxdC92k&t=3s}

Τρίτη 16 Ιουλίου
Rockwave Nights: Imany

To μυστικιστικό ταξίδι της ιέρειας της soul ΙΜΑΝΥ και Voodoo Cello, ένας συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε μία μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες, ένα μαγικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως με οδηγό την αρχέγονη θηλυκή ενέργεια. Για το Voodoo Cello, η Γαλλίδα soul ντίβα διασκευάζει ανεπανάληπτα από Madonna, Ed Sheeran και Elton John μέχρι Bonnie Tyler και Hozier. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που ακούγεται αυθόρμητος και ακατέργαστος χωρίς να είναι σκληρός, κρυστάλλινος χωρίς να είναι επιτηδευμένος. Με έναν εντελώς δικό της τρόπο, η ΙΜΑΝΥ βρίσκει τη φλέβα του ήχου που μας αγγίζει και μας εκπλήσσει, μας κάνει να αφεθούμε και να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να ονειρευτούμε.

Θέατρο Λυκαβηττού, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, ώρα 21:00 Εισιτήρια: από 49,50€











Τετάρτη 17 Ιουλίου
Release Athens: Massive Attack

To Release Athens 2024 υποδέχεται τους Massive Attack. Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας φέρνοντας μαζί το πιο εντυπωσιακό show τους μέχρι σήμερα. Μαζί τους, οι Beak του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το επιδραστικό, λονδρέζικο γκρουπ των Mount Kimbie.

Πλατεία Νερού, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 Εισιτήρια: από 60€

Πέμπτη 18 Ιουλίου
Release Athens: Duran Duran, Sofi Tukker

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Duran Duran, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Οι σπουδαίοι Βρετανοί έρχονται στην Αθήνα λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Danse Macabre», για ένα μεγάλο show που παντρεύει μουσική, μόδα και Τέχνη.

Μαζί τους, ένα απ’ τα πιο επιτυχημένα dance/pop σχήματα των τελευταίων ετών, οι SOFI TUKKER.

Πλατεία, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 Εισιτήρια: από 75€

Πέμπτη 18 Ιουλίου
Φεστιβάλ Αθηνών: Charles Lloyd Sky Quartet και Μαρία Φαραντούρη

Κάτω από την έναστρο αττικό ουρανό και με θέα τη νυχτερινή Ακρόπολη θα γιορτάσει το τέλος μια μυθικής πορείας ο 86χρονος παγκόσμιος θρύλος της τζαζ μουσικής Τσαρλς Λόιντ. Ο μεγάλος Αμερικανός σαξοφωνίστας και συνθέτης, ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες της τζαζ που πούλησαν ένα εκατομμύριο αντίτυπα με μία και μόνο ηχογράφηση, έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024. Special guest η Μαρία Φαραντούρη.

Ηρώδειο, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, ώρα 21:00 Εισιτήρια: από 15€






Κυριακή 21 Ιουλίου
Release Athens: Judas Priest, Bruce Dickinson, Accept

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Judas Priest και τον Bruce Dickinson, την Κυριακή 21 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Οι Metal Gods του Rob Halford και ο τραγουδιστής / frontman των Iron Maiden, δύο ονόματα που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις και χαρακτηρισμούς, σε μια βραδιά-ορόσημο για τους φίλους του σκληρού ήχου στη χώρα μας. Τα δύο αυτά σπουδαία ονόματα θα πλαισιώσει το συγκρότημα που έθεσε τις βάσεις για το speed και thrash metal, οι Γερμανοί Accept.

Πλατεία Νερού, Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 Εισιτήρια: Από 60€

Δευτέρα 22 Ιουλίου
Ejekt Festival: Korn, Spiritbox

Οι Korn επιστρέφουν φέτος στις live εμφανίσεις, μετά από μια αρκετά μεγάλη αποχή που είχε ξεκινήσει στην αρχή της πανδημίας. Αυτή δεν είναι μια οποιαδήποτε χρονιά, αφού οι βασιλιάδες της nu-metal γιόρτασαν μόλις τα 30α γενέθλια του ομώνυμου ντεμπούτου τους – η ιδανική αφορμή για μια νέα περιοδεία, η οποία και θα γίνει αυτό το καλοκαίρι. Μαζί τους οι Spiritbox είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του εντυπωσιακού νέου ρεύματος των alt metal συγκροτημάτων με γυναικεία φωνητικά που έχει γιγαντωθεί την πρόσφατη δεκαετία.

Ο.Α.K.A. P.5, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 16:30 Εισιτήρια: από 62€






Τρίτη 23 Ιουλίου
Ejekt: Maneskin

Από τη στιγμή που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 2021, το ιταλικό συγκρότημα έχει παρασύρει σαν τυφώνας τα πάντα και έχει κάνει το κοινό να παραληρεί απ’ άκρη σε άκρη του πλανήτη, θυμίζοντας εποχές από το παρελθόν, όταν οι καλλιτέχνες ήταν πραγματικά είδωλα για τους οπαδούς τους. Μαζί τους οι Palaye Royale και η Alice Merton!

ΟΑΚΑ P.5, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00 Εισιτήρια: Aπό 80€






Τετάρτη 24 Ιουλίου
Ejekt: Bring Me To The Horizon

Το κορυφαίο βρετανικό συγκρότημα επιτέλους θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 24 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Ρ5, ως headliner του φετινού EJEKT. Οι Bring Me The Horizon είναι ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του εγχώριου κοινού με πολλές επιτυχίες!

ΟΑΚΑ P.5, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 16:30 Εισιτήρια: από 65€






Σάββατο 27 Ιουλίου
Athens Rocks Festival: Queens of the Stone Age

To απόλυτο μουσικό φεστιβάλ της πόλης παρουσιάζει τους Queens Of The Stone Age στο Athens Olympic Complex το Σάββατο 27 Ιουλίου σε μια βραδιά που περιμέναμε πολλά χρόνια. Δημιουργημένοι από τον Joshua Homme στα ιερά μουσικά χώματα του Palm Desert της Καλιφόρνια τη δεκαετία του ’90, οι Queens Of The Stone Age κατάφεραν μέσα από την πολυδιάστατη μουσική τους και το τεράστιο ταλέντο τους να γιγαντωθούν και να γίνουν οι ροκ ήρωες μιας ολόκληρης γενιάς. Ολόκληρη η Αθήνα θα ροκάρει μαζί τους σφραγίζοντας τις μουσικές αναμνήσεις όλων, με ένα φεστιβάλ σταθμό στην ιστορία της πόλης.

ΟΑΚΑ, Σάββατο 27 Ιουλίου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00 Εισιτήρια: από 80€






Κυριακή 28 Ιουλίου
Release Athens: Behemoth, Testament

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament! Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, εκ των κορυφαίων ονομάτων του progressive death metal, σε μια μοναδική βραδιά για τους απανταχού metalheads.

Πλατεία Νερού, Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 Εισιτήρια: από 35€

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Πέμπτη 1 Αυγούστου
Rockwave Nights: Placebo

Επιτέλους, οι Placebo και πάλι στο Λυκαβηττό. Every me and every you στον κατάλληλο χώρο, την κατάλληλη στιγμή. Όσοι ήταν εκεί εκείνη τη μαγική βραδιά του Σεπτεμβρίου του 2003, ξέρουν πολύ καλά τί σημαίνει αυτό. It’s in the water, baby, δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί το Placebo Effect γιγαντώνεται με την ενέργεια του βράχου, πάνω από τον ορίζοντα της πόλης. Μέσα στο καυτό Αθηναϊκό καλοκαίρι, οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν τις άγριες νύχτες τους κι οι μικρότεροι θα δουν πως είναι να χορεύεις κάτω από τα αστέρια σαν να μην υπάρχει αύριο, σαν να είναι όλος ο κόσμος μια αγκαλιά.

Θέατρο Λυκαβηττού, Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024, ώρα 21:00 Εισιτήρια: από 49,50€

Παρασκευή 2 Αυγούστου
Athens Rocks Festival: Lenny Kravitz

Το AthensRocks υποδέχεται τον θρυλικό ροκ σούπερ σταρ στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια, προσκαλώντας τους fans του Lenny Kravitz σε ένα μοναδικό show, που μόνο κάποιος σαν κι αυτόν μπορεί να χαρίσει. Mε σχεδόν 40 χρόνια σπουδαίας καριέρας, ο Lenny Kravitz παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους ροκ καλλιτέχνες όλων των εποχών. Όλα τα άλμπουμ του έχουν κατακτήσει χρυσές και πολύ-πλατινένιες διακρίσεις, με τον ίδιο να εξελίσσεται σε συλλέκτη βραβείων χάρη στα αμέτρητα hits του. Eν αναμονή του νέου του δίσκου Blue Electric Light που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτη του 2024, η headline εμφάνιση του Lenny Kravitz στο φετινό AthensRocks είναι η ιδανική αφορμή να παρακολουθήσουμε στη σκηνή του αγαπημένου μουσικού φεστιβάλ ένα από τα σημαντικότερα rock icons της εποχής μας.

ΟΑΚΑ, Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00 Εισιτήρια: Από 85,80€

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου
James Arthur

Επιτέλους, ο Βρετανός σταρ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια συναυλία με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής για τον 21ο αιώνα, ο James Arthur έχει διαγράψει μια εκπληκτικά επιτυχημένη πορεία που αποτυπώνεται στο δυσθεώρατο νούμερο των 16 δισεκατομμυρίων streams/downloads στις διάφορες πλατφόρμες! H παραμυθένια καριέρα του ξεκίνησε με τη νίκη του στο X Factor του 2012. Η ερμηνεία του στο “Impossible” έφτασε στο νο1 της Μεγάλης Βρετανίας, πούλησε 2.500.000 αντίτυπα και έγινε το πιο επιτυχημένο single στην ιστορία του show! Ένα μεγάλο αστέρι είχε μόλις ανατείλει!

Θέατρο Λυκαβηττού, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 21:00 Εισιτήρια: από 44€

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
Primer Festival: Martin Garrix

Ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα – ένας από τους νεότερους και πιο επιτυχημένους DJ’s/παραγωγούς της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής σκηνής θα εμφανιστεί στην Κεντρική Σκηνή του Primer Music Festival 2024. O μεγάλος καλλιτέχνης έχει ψηφιστεί τέσσερις φορές ως ο Νο1 DJ στον κόσμο και έχει εδραιώσει τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς χορευτικής μουσικής.

Πλατεία Νερού, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00 Εισιτήρια: από 35€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου