Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024

AEK: Πουλάει τον Πόνσε σε ομάδα του MLS με ποσό ρεκόρ, γράφουν οι Αργεντινοί Ο γνωστός Αργεντινός ρεπόρτερ Σέσαρ Λουίς Μέρλο με ανάρτησή του στο X θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του Εσέκιελ Πόνσε στη Χιούστον Ντάιναμο




Σύμφωνα με ανάρτηση γνωστού Αργεντινού ρεπόρτερ, αλλά και όπως υποστηρίζει το Athletic, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πουλήσει τον Έσε Πόνσε στη Χιούστον Ντάιναμο με μεταγραφή ρεκόρ. Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον αλλά όχι το deal η Ένωση.

Ο γνωστός Αργεντινός ρεπόρτερ Σέσαρ Λουίς Μέρλο με ανάρτησή του στο X θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του Εσέκιελ Πόνσε στη Χιούστον Ντάιναμο, υπογραμμίζοντας πως αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο του MLS και προσθέτοντας πως ο Αργεντινός επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μακριάς διάρκειας.








Την είδηση ότι η ΑΕΚ παραχωρεί τον Πόνσε έχει και το γνωστό σάιτ The Athletic, μέσω του δημοσιογράφου Τομ Μπόγκερτ, υπογραμμίζοντας πως απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal της Ένωσης με τη Χιούστον Ντάιναμο, χωρίς να αναφέρονται πάντως συγκεκριμένα ποσά. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, ο Πόνσε ήταν ο νούμερο ένα στόχος του αμερικανικού συλλόγου, με τον Αργεντινό φορ να καλύπτει μία εκ των τριών θέσεων ως Designated Player.

Από την πλευρά της πάντως η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει καμία οριστική συμφωνία για πώληση του Πόνσε, υπογραμμίζοντας πως αυτό που υπάρχει είναι ένα έντονο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό φορ από το αμερικανικό κλαμπ εδώ και 1,5 μήνα.

Η Χιούστον Ντάιναμο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δυτικής Πειοφέρειας του MLS το οποίο είναι σε εξέλιξη, όπου βρίσκεται στην 7η θέση. Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Πόνσε θα αποτελέσει συμπαίκτης του γνωστού Μεξικανού χαφ Έκτορ Ερέρα, πρώην παίκτη της Πόρτο και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου