Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024

Μυστήριο με τον Σαμαρά και τα ποσοστά της ΝΔ στην Πύλο






Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Όπως όλοι γνωρίζετε, στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το διεφθαρμένο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συνετρίβησαν, αφού μέσα σε λίγους μήνες από το 41% πήγαν στο 28%. Ποτέ στο παρελθόν, σε τόσο μικρό και πυκνό χρονικό διάστημα δεν έχει σημειωθεί τέτοια συρρίκνωση ποσοστών ενός κόμματος.

Ένα από τα ερωτήματα που προεκλογικά βασάνισαν το Μέγαρο Μαξίμου, τα στελέχη της ΝΔ και τους παραπλανημένους συμπολίτες μας που εξακολουθούν και ψηφίζουν τον διεφθαρμένο θίασο του πολιτικού απατεώνα Μητσοτάκη είναι το εξής: Τι θα έκανε ο Αντώνης Σαμαράς; Ένα από τα ερωτήματα που βασανίζουν όλους τους παραπάνω είναι το εξής: Τι έκανε ο Αντώνης Σαμαράς;

Την απάντηση δίνουν τα ποσοστά στην Πύλο της Μεσσηνίας, στην ιδιαίτερη πατρίδα δηλαδή του Αντώνη Σαμαρά, όπου η μεταβολή στα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας είναι τεράστια από τις εθνικές εκλογές του 2023 στις ευρωεκλογές του 2024. Εκεί, στην πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά, η Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές έλαβε 42,42%. Εκεί, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές πήρε 26,42%. Μέσα σε 11 μήνες έχασε 16 ποσοστιαίες μονάδες.

Υπάρχει κάποιος που δεν καταλαβαίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου