Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024

Διέσυραν δημόσια τον Αντώνη Σρόιτερ για τη συνέντευξη του Μητσοτάκη – Πως αντέδρασε ο δημοσιογράφος του ALPHA





Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha την Τρίτη, ήταν το θέμα της ημέρας, αφού, μετά το δύσκολο για τη Νέα Δημοκρατία, αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2024, οι επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού βρίσκονται στο επίκεντρο.
Ωστόσο, για άλλη μια φορά σε συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής. Αυτή τη φορά, ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, που δεν απέφυγε την κριτική για τις ερωτήσεις του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ιστοσελίδα etetradio.gr, που ασχολείται με τα media και με τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας, με ανάρτηση στο X έκανε το εξής σχόλιο:
«Οι ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ προς τον κ. Μητσοτάκη σήμερα στον Alpha, ήταν οι διαρροές του Μαξίμου που διαβάσαμε από το πρωί σε ΝΕΑ, Καθημερινή κ.ά.».
Στην ανάρτηση αντέδρασε ο δημοσιογράφος:
«Αυτό ακριβώς έγραψε και ο Στέφανος Χίος δυο λεπτά πριν από εσάς. Έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης ή την ίδια πηγή έμπνευσης. Συγχαρητήρια και για τα δύο».
Ο διάλογος συνεχίστηκε στο Χ, με το e-tetradio.gr να απαντά:
«Εύκολη απάντηση αυτή. Αλλά εκτός ουσίας…».
Ο Αντώνης Σρόιτερ έγραψε, κλείνοντας:
«Θλιβερή για εσάς πραγματικότητα».



Ποτέ η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι εύκολη, όταν καλείται να θέσει στον πρωθυπουργό ερωτήματα που εκφράζουν -αν όχι το σύνολο- την πλειονότητα της κοινωνίας, ενώ ειδικά στις «δύσκολες εποχές», όπου τα πάντα βρίσκονται υπό μικροσκοπική εξέταση διαρκώς, τα πάντα υπόκεινται σε κριτική από κάθε πλευρά, χάρη στην αμεσότητα του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου