Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024

Ο Γιώργος Παπανδρέου «κάρφωσε» τον Τσίπρα για το «Ολαντρέου» - Δείτε την αντίδραση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Με μια αμήχανη κίνηση προσπάθησε να προσπεράσει το καρφί ο Αλέξης Τσίπρας




Τα χρόνια του αντιμνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ και τις επιθέσεις που έκαναν ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα στελέχη της Κουμουνδούρου στα τότε κυβερνητικά στελέχη θυμήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στην τοποθέτηση του κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου του Ινστιτούτου Τσίπρα.

Αρχικά ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «το προοδευτικό μέτωπο που δημιουργήθηκε στη Γαλλία απέναντι στο φασισμό, απέναντι στην ανάδυση του συντηρητισμού, νομίζω ότι είναι παράδειγμα για όλους» ευχόμενος έτσι και «καλή επιτυχία» στον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και στο νέο εγχείρημα (σ.σ. θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις γαλλικές εκλογές).


Δοθείσης, δε, της ευκαιρίας ο Γιώργος Παπανδρέου θύμισε στη συνέχεια, μεταξύ αστείου και σοβαρού, στον Αλέξη Τσίπρα τα περί «Ολαντρέου» με στελέχη που βρίσκονταν στο Ωδείο Αθηνών από το ΠΑΣΟΚ και άκουσαν την αναφορά να θυμούνται τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να προσπεράσει το καρφί του Γιώργου Παπανδρέου σηκώνοντας τον αντίχειρά του και συμφωνώντας με ένα χαμόγελο σε όσα άκουσε.





Θυμηθείτε σε βίντεο την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα περί «Ολαντρεού»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου