Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024

Euro 2024 - Εμπαπέ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για χειρουργείο, σε κίνδυνο η παρουσία του στο τουρνουά Ο Κιλιάν Εμπαπέ έσπασε τη μύτη του στον αγώνα με την Αυστρία, πιθανόν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου - Στη Γαλλία... κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για την παρουσία του στο Euro







Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Γαλλίας στην πρεμιέρα του Euro 2024. Οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην Αυστρία χάρη στο αυτογκόλ του Βέμπερ στο πρώτο ημίχρονο, όμως η χαρά πολύ σύντομα μετατράπηκε σε ανησυχία για την κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός μάτωσε στη μύτη μετά από μια σύγκρουση προς το φινάλε του αγώνα και οι εξετάσεις έδειξαν πως πρόκειται για ολικό κάταγμα. Όπως μεταδίδει η «L' Equipe», ο Εμπαπέ ίσως περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου σε νοσοκομείο του Ντίσελντορφ προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα, όμως η παρουσία του στη συνέχεια του EURO 2024 τίθεται εν αμφιβόλω.


Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά χρονικά πλαίσια, όμως είναι φυσιολογικό πως στη Γαλλία υπάρχει έντονη ανησυχία και φόβος πως το μεγάλο τους «όπλο» δεν θα προλάβει να είναι έτοιμο για το υπόλοιπο του τουρνουά που ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν μάλιστα σε δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως στους Μπλε βλέπουν ήδη την απουσία του 25χρονου ως ένα πιθανό σενάριο, αν και για την ώρα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου