Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2024

Ένταλμα σύλληψης για τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα...




Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα, καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ποινικολόγο...

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση ζητήθηκε από το θύμα του ξυλοδαρμού μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού από την ανακρίτρια μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στην οικία της συζύγου του. Χθες βράδυ η κ. Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button, όταν πήγαν στο σπίτι η πρώην σύζυγος του συζύγου της, με την κόρη της και ένα δικηγόρο για να πάρουν πράγματα, ενώ επιπλέον κατήγγειλε πως δέχθηκε απειλητικό μήνυμα από τον Απ. Λύτρα. Όπως αναφέρει η Σ. Πολυζωγοπούλου από το σοκ που υπέστη από την ανεπιθύμητη για εκείνη επίσκεψη λιποθύμησε.

Κατόπιν έκανε μήνυση και σε βάρος της πρώην του συζύγου της, η οποία θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 27 Ιουνίου. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και απειλής.

Παράλληλα υπέβαλε μήνυση και κατά του Απόστολου Λύτρα για παραβίαση των περιοριστικών όρων, αλλά και για απειλητικά μηνύματα από το περιβάλλον του. Ένας από τους όρους που του είχαν επιβληθεί είναι η υποχρεωτική μετοίκηση και συνεπώς το θύμα εκτιμά ότι παραβιάστηκε ο όρος καθώς δεν έχει παραδώσει ο κατηγορούμενος τα κλειδιά του σπιτιού.

Εδώ και ώρες αναζητείται ο γνωστός ποινικολόγος. 

Η πλευρά του κατηγορούμενου ποινικολόγου φαίνεται να αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της κ. Πολυζωγοπούλου και να επισημαίνει πως εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων ο κ. Λύτρας, για να μη συναναστραφεί με τη σύζυγό του, έστειλε άλλους για να πάρουν προσωπικά αντικείμενά του. Τονίζει, δε, πως όλα έγιναν κατόπιν συνεννόησης. Ο δικηγόρος του ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «ο άνθρωπος ήθελε να πάρει κάποια πράγματα από το σπίτι του. Υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα όχι από τον κ. Λύτρα προκειμένου να μεταβεί η κόρη του με την μητέρα της να πάρουν κάποια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου