Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024

Χάος σε πτήση: Έβγαλαν «σηκωτό» επιβάτη που επιτέθηκε στο πλήρωμα και σε συνεπιβάτες (βίντεο) Το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από τη Γλασκώβη προς τη Τενερίφη







 
 


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στον αέρα, όταν ένας επιβάτης - πιθανότατα μεθυσμένος - προκάλεσε βίαια επεισόδια μέσα σε αεροπλάνο με αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν «σηκωτό».

Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια πτήση της JET2 από τη Γλασκώβη που μετέφερε τουρίστες στην Τενερίφη.


Σύμφωνα με τη Sun, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ένας επιβάτης άρχισε να γίνεται βίαιος εναντίον του πληρώματος και άλλων επιβατών.

Υποστηρίζεται επίσης ότι αρκετοί άνθρωποι χρειάστηκε να ακινητοποιήσουν τον άνδρα προκειμένου το αεροπλάνο να προσγειωθεί με ασφάλεια. 


Το αεροπλάνο προσγειώθηκε και αστυνομικοί έσπευσαν να παρέμβουν. Πλάνα από το αεροσκάφος φέρονται να δείχνουν τον άνδρα να τον σέρνουν έξω από το αεροπλάνο.

Του είχαν περάσει χειροπέδες με τα χέρια πίσω από την πλάτη και ιμάντες ασφαλείας στα πόδια. Ο ίδιος συνεχίζει να φωνάζει καθώς τον τραβούν μακριά οι αστυνομικοί.


Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση LS155 από τη Γλασκώβη προς την Τενερίφη εκτράπηκε στο αεροδρόμιο Shannon σήμερα το απόγευμα, ώστε η αστυνομία να μπορέσει να παραλάβει έναν επιβάτη που προκαλούσε αναστάτωση».

Η στιγμή που βγάζουν «σηκωτό» τον επιβάτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου