Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2024

Για κουφέτα έκαναν κουβέντα Μητσοτάκης και Κασσελάκης - Η σπόντα Ανδρουλάκη Ο Κ. Μητσοτάκης ρώτησε για τις ετοιμασίες του γάμου τον Στ. Κασσελάκη στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο.




ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

 
 


Χαλαρή κουβέντα που κινήθηκε μεταξύ άλλων και στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη είχαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πολιτικοί αρχηγοί στη δεξίωση στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε «να σπάσει τον πάγο» και ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, πώς πάνε οι προετοιμασίες για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη.


«Οι ετοιμασίες για τον γάμο βαίνουν καλώς» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πρόσθεσε πως «το 90% των καλεσμένων θα είναι ξένοι».

Αφορμή έψαχνε για να μπει στην κουβέντα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Στην Ανατολική Κρήτη οι γάμοι πάνε περίφημα στη δυτική έχουμε πρόβλημα», παραπέμποντας στους νομούς Ρεθύμνου και Χανίων που παρέμειναν «μπλε» στον χάρτη των ευρωεκλογών.
Δείτε εικόνες:


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου