Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2024

Πρωτοφανές! Ο Πολάκης έκανε παρέμβαση στην ΕΡΤ και τον «έκοψαν»






Άρον άρον έκοψαν στην ΕΡΤ τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος ζήτησε να παρέμβει σε ζωντανή σύνδεση, την ώρα που βρισκόταν στο περιστύλιο της Βουλής.



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει λογοκρισία, ήθελε να μιλήσει για τον Γιάννη Στουρνάρα και τα δάνεια της εφημερίδας «Πρωτο Θέμα» που διαγράφηκαν, ωστόσο δεν τον άφησαν να ακουστεί.



#ΕΡΤ: «Έκοψε» τον Πολάκη όταν πήγε να κάνει παρέμβαση για Attica Bank, Στουρνάρα, Πρώτο Θέμα

Όπως περιγράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησα λέγοντας: «Τον κύριο Στουρνάρα το μόνο δάνειο που τον ενόχλησε ήταν το δικό μου των 100. 000 ευρώ το οποίο λήφθηκε νόμιμα και αποπληρώνεται κανονικότατα». ΚΑΙ ΕΔΏ ΞΑΦΝΙΚΆ ΠΈΦΤΕΙ Ο ΗΧΟΣ από τη Χούντα Μητσοτάκη και δεν ακούγονται τα υπόλοιπα ενώ το πλάνο δείχνει εμένα και το δημοσιογράφο στο περιστύλιο χωρίς φωνή και να παρεμβαίνει ο παρουσιαστής των ειδήσεων για να καλύψει το κενό!

Μάλιστα παραθέτει και όσα είπε αλλά δεν ακούστηκαν στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης: «ΑΥΤΆ Που ΕΊΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΉΚΑΝ ΉΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ: Τον κύριο Στουρνάρα τα δάνεια του Πρώτου Θέματος των 36 εκατομμυρίων ευρώ που διαγράφτηκαν και δεν πλήρωσαν παρά ελάχιστα δεν τον πείραξαν! Μόνο το δικό μου απειλούσε την ευστάθεια του Τραπεζικού συστήματος;; Σήμερα που το δημόσιο δίνει 900 εκατομμύρια και παίρνει το 30% της Τράπεζας και οι ιδιώτες 200 εκατομμύρια και παίρνουν το 60% πάλι δεν τον πειράζει!!! Στείλτε του Χαιρετίσματα!!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου