Σάββατο, Αυγούστου 17, 2024

Ρωσία: Ο Καντίροφ έβαλε πολυβόλο σε ένα Tesla Cybertruck και... πάει Ουκρανία να πολεμήσει με αυτό (Βίντεο) Ο Καντίροφ προσκάλεσε τον Μασκ στην Τσετσενία μετά από αυτήν την τροποποίηση στο όχημα.





 
 


Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ανάρτησε το Σάββατο (17/8) ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να οδηγεί ένα όχημα Tesla Cybertruck, στην κορυφή του οποίου έχει τοποθετήσει κάτι που μοιάζει με πολυβόλο.

Στο βίντεο ο Καντίροφ ακούγεται να λέει ότι θα στείλει το όχημα στο ουκρανικό μέτωπο.


Ο Τσετσένος ηγέτης μίλησε επίσης με πολύ κολακευτικά λόγια για το όχημα και τον ιδιοκτήτη της Tesla Motors, τον Ίλον Μασκ. Στην ανάρτησή του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram τον αποκαλεί «τον ευφυέστερο άνθρωπο της σύγχρονης εποχής» και τον προσκαλεί να επισκεφθεί την πατρίδα του.





Kadyrov said that Musk gave him a Cybertruck with which he will go to Ukraine. pic.twitter.com/PqsRny65cf— TOGA △ (@TOGAjano21) August 17, 2024









«Περιμένουμε τα μελλοντικά προϊόντα σας που θα μας βοηθήσουν να τελειώσουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση», έγραψε, χρησιμοποιώντας την επίσημη ορολογία με την οποία περιγράφει η Ρωσία τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από την Tesla.






🚨🇷🇺 BREAKING: Chechen Leader Ramzan Kadyrov has outfitted his new Cybertruck with a heavy machine gun modification.What do you think @elonmusk? pic.twitter.com/XlwjXuJK2J— Jackson Hinkle 🇺🇸 (@jacksonhinklle) August 17, 2024

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου