Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2024

ΠΑΟΚ – Αρης 0-1: Αφεντικό στη πόλη οι «κίτρινοι»





Μετά τον Ολυμπιακό ο εκπληκτικός Αρης του Ακη Μάντζιου έσπασε και το αήττητο του ΠΑΟΚ τον οποίο νίκησε 1-0 στη Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League και τον «γκρέμισε» από την κορυφή της βαθμολογίας..

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία με τον Αρη βοηθούμενο από τον υπέρ του πολύ δυνατό αέρα στη Τούμπα να προσπαθεί να αιφνιδιάσει στις αντεπιθέσεις με Μορόν και Ντιαντί.


Στο 23’ ο Μόντσου λίγο έλειψε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο 28’ ο Τάισον έκανε το γύρισμα και ο Τισουντάλι από κοντά με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 36’ τη βολίδα στη κίνηση του Ντιαντί απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοτάρσκι. Στο 36’ ο ΠΑΟΚ έχασε την μεγάλη ευκαιρία όταν σε γύρισμα του Οτο, ο Κωνσταντέλιας φάτσα με το τέρμα πλάσαρε άουτ! Στις καθυστερήσεις σουτ του Κωνσταντέλια από πλεονεκτική θέση βρήκε λίγο σε πόδι αμυνόμενου και πέρασε ξυστά άουτ ενώ στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Μιχαηλίδη έφυγε λίγο άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αρης βγήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε δύο φορές με τους Ντιαντί και Σίστο στα πρώτα πέντε λεπτά. Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» με πλασέ του Τάισον ελάχιστα άουτ στο 53’. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις «πάγωσαν» τη Τούμπα στο 63’. Ο Μανού Γκαρθία πήρε τη μπάλα από ένα πλάγιο άουτ, μπήκε από πλάγια στη περιοχή και από πολύ δύσκολη θέση με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Κοτάρσκι κι έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στη συνέχεια, πέτυχε γκολ με τον Κωνσταντέλια στο 70’ αλλά ακυρώθηκε γιατί η μπάλα είχε βγει άουτ πριν κάνει τη σέντρα ο Οτο. Στο 85’ από κεφαλιά του Κεντζιόρα ο Μπάμπα εξ επαφής με προβολή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 86’ σουτ του Κωνσταντέλια μπλόκαρε ο Κουέστα.

O Γερμανός Χαρμ Οσμερς «κιτρίνισε» τους Βέλεθ, Μιχαηλίδη, Μ. Γκαρθία, Κουέστα.


ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (69’ Καμαρά), Μπακαγιόκο (76’ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (76’ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (69’ Τσάλοφ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βελέθ (45’ Ρόουζ), Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο (74’ Σαβέριο), Μ. Γκαρθία (80’ Νταρίντα), Ντιαντί (74’ Σουλειμάνοφ), Μορόν (80’ Ζαμόρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου