Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024

Γερμανία: Ο Μίκαελ Μπάλακ έχει σχέση με την κοπέλα του γιου του, που πέθανε πριν 3 χρόνια «Άναψαν» οι κουτσομπολίστικες συζητήσεις γύρω από τη σχέση του θρύλου της εθνικής Γερμανίας




.
Instagram: sophia.schneiderhan

 

 

Μπορεί μια σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν διπλάσια διαφορά ηλικίας να μην προκαλεί πλέον έκπληξη, αλλά ένα «μούδιασμα» το έχει προκαλέσει στη Γερμανία η είδηση ότι ο Μίκαελ Μπάλακ τα έχει με την κοπέλα του γιου του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 18 ετών.

Ο βετεράνος διεθνής μέσος, με τις 98 συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας, έχασε πριν από 3 χρόνια τον γιο του, Εμίλιο, σε ηλικία 18 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα με γουρούνα το καλοκαίρι του 2021 στην Πορτογαλία.


Σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει τα πορτογαλικά Μέσα, η τραγωδία συνέβη στην Τρόια, νότια της Λισαβόνας, κοντά στο σπίτι που έχει αγοράσει ο Μπάλακ για εκείνον και την οικογένειά του.





Le fils de Michael Ballack, Emilio, a été tué dans un accident de quad au Portugal.🙏🕊Une pensée émue pour la famille et les proches. pic.twitter.com/WlqcLEsfA7— BeFootball (@_BeFootball) August 5, 2021




Ο Εμίλιο ήταν ένα από τα τρία παιδιά που έχει ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου με την Σιμόν Λάμπε, την οποία παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2008, αλλά το 2012 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο πρώην παίκτης των Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι έγινε ζευγάρι με την 24χρονη Σοφία Σνάιντερχαν, λίγο καιρό αφότου έφυγε από τη ζωή ο γιος του.


Οι δυο τους ταξίδεψαν στις Μαλδίβες για διακοπές. Η Σοφία, που είναι μοντέλο στο Οκτόμπερφεστ, ανέβασε αρκετές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μίας όπου είναι στην αγκαλιά του Μίκαελ Μπάλακ. Οι δύο τους φαίνονται χαρούμενοι και ερωτευμένοι και ουσιαστικά αυτή η φωτογραφία αποτελεί την απόδειξη επισημοποίησης της σχέσης τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου