Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2024

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας Μαζί με τον 14χρονο από τη Θεσσαλονίκη υπήρχαν και φίλοι του στην πολυκατοικία όπου τραυματίστηκε σοβαρά.





INTIME

 

 


Διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο 14χρονος που έπεσε στο κενό από την ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας, στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, τα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων «έδειξαν» ότι ο ανήλικος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.


Η πτώση συνέβη γύρω στις 19:00 του Σαββάτου σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

Έτσι, ο 14χρονος βρέθηκε στον φωταγωγό. Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν κι άλλα παιδιά της ηλικίας του.








Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, συχνά ανήλικοι κάνουν «παρκούρ» στην ταράτσα της πολυκατοικίας, πηδώντας από παρακείμενη, εγκαταλελειμμένη, οικοδομή.

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις επιτόπιες έρευνες και συγκεντρώνει μαρτυρίες για να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου