Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2024

28η Οκτωβρίου: Τι καιρό θα κάνει στην παρέλαση - Πρόγνωση για Θεσσαλονίκη, Αθήνα «Κλείδωσε» ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Οι θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα ανήμερα της παρέλασης.











 
 

Με παρόμοιο καιρικό μοτίβο θα οδηγηθούμε μέχρι και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, όταν θα γίνουν οι παρελάσεις. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι ισχυροί, ο ήλιος θα λάμπει και η θερμοκρασία σε καλά για την εποχή επίπεδα.

Το πιο πιθανόν είναι ότι μέχρι το τέλος του Οκτώβρη δεν προβλέπεται κάποιο σύστημα, το οποίο είναι ικανό να αλλάξει τον καιρό στη χώρα μας.


Ωστόσο, τόσο νωρίς το πρωί όσο και αργά το βράδυ, θα κάνει αρκετή ψύχρα, μόνο το μεσημέρι η θερμοκρασία θα «χτυπά» 25άρια.

Πάντως στη Θεσσαλονίκη που θα γίνει η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο καιρός θα είναι καλός και η θερμοκρασία στους 20 με 21 βαθμούς. Παρόμοιο σκηνικό και στην Αθήνα, με τον υδράργυρο στους 23 βαθμούς.


Δείτε τη θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου:


Ο καιρός την Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις οι οποίες θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 2 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.
Ο καιρός το Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα.Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το απόγευμα στην Πελοπόννησο.


Οι άνεμοι στα δυτικά και τη Μακεδονία θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου