Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2024

Η Γεωργία Πολυτάνου για τον σύντροφό της Χάρη Δούκα: «Το 40% είναι κι αυτό ένα πέλαγος ευτυχίας» (Βίντεο) «Και χωρίς εκλογές η ζωή αναβρασμούς έχει», τόνισε η μέλλουσα σύζυγος του Χάρη Δούκα.





Facebook-Georgia Polytanou

 
 


Στην τελική ευθεία για τον γάμο τους βρίσκονται η Γεωργία Πολυτάνου και ο Χάρης Δούκας.

Η εκλεκτή της καρδιάς του δημάρχου Αθηναίων και υποψηφίου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και δήλωσε πάρα πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη.


Όπως τόνισε και αναφερόμενη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, που ανέδειξαν εκ νέου πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη, «όλα ευχάριστα είναι καλέ, γιατί; Συγγνώμη, το 40% είναι κι αυτό ένα πέλαγος ευτυχίας, πιστέψτε με. Γιατί με τόσο λάσπη, θα μπορούσε να μην υπάρχει ούτε αυτό. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη».

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο γάμος της με τον Χάρη Δούκα έτυχε να βρίσκεται πολύ κοντά χρονικά με τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, σχολίασε: «Έτυχε και συνέπεσαν σχεδόν χρονικά οι εκλογές με τις τελικές προετοιμασίες για τον γάμο. Είμαι πάρα πολύ καλά και χωρίς εκλογές η ζωή αναβρασμούς έχει, όλα καλά όμως».





Κλείνοντας, η Γεωργία Πολυτάνου επισήμανε ότι είναι «πολύ, πολύ, πολύ ευτυχισμένη. Μια χαρά: Πολύ-βρισκόμαστε με τον Χάρη. Και πριν το κάναμε. Για τον γάμο φτιάχνουμε, όλα μαζί τα κάνουμε... Είμαστε πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου