Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Λίαμ Νίσον για ταινίες δράσης: Έφτασα 72, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσω Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις το κοινό, πρόσθεσε





Παρότι ο Λίαμ Νίσον έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς σε ταινίες δράσης, ο ίδιος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει το κινηματογραφικό αυτό είδος.

Με περισσότερες από δώδεκα ταινίες δράσης στο ενεργητικό του, ο Νίσον πρωταγωνιστεί τώρα στο «Absolution», που αφηγείται την ιστορία ενός εγκληματία και πυγμάχου που πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια και εκδικείται τους εχθρούς του.


Ο σκηνοθέτης Χανς Πέτερ Μόλαντ, με τον οποίο συνεργάστηκε και στην ταινία «Cold Pursuit» το 2019, εξήρε την ικανότητά του να προσφέρει ανθρωπιά στους χαρακτήρες δράσης.




Παρά το γεγονός ότι ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις των σκηνών δράσης, ο 72χρονος ηθοποιός αναγνωρίζει ότι σύντομα θα χρειαστεί να τις σταματήσει. «Έφτασα 72. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσω. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις το κοινό. Δεν θέλω ο Μαρκ Βανσέλοου να κάνει τις σκηνές μάχης για μένα», αναφέρει.


Ο Νίσον αναμένεται να αποχωρήσει από τις ταινίες δράσης στα τέλη του 2025, ενώ εξετάζει ήδη νέες προκλήσεις στο πεδίο της κωμωδίας. Έχει μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα του reboot της κωμωδίας «The Naked Gun», όπου υποδύεται τον αστυνομικό Φρανκ Ντρέμπιν Τζούνιορ, με συμπρωταγωνίστρια την Πάμελα Άντερσον.

«Είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι τόσο αστεία», δήλωσε. Αν και ο ίδιος αμφιβάλλει για τις κωμικές του ικανότητες, η Άντερσον διαφωνεί: «Είναι ταπεινός», λέει, «Ήταν δύσκολο να κρατήσουμε σοβαρό ύφος στις κοινές μας σκηνές».

Φωτογραφία άρθρου: ASSOCIATED PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου