Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο πρώην σύζυγός της, Οχάνι Νόα, κατηγορεί τον Diddy για το διαζύγιό τους Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1997 έως το 1998





Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, Οχάνι Νόα κατηγόρησε τον Diddy για το διαζύγιό τους.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «Despierta America», ο Νόα μίλησε για τον γάμο του με τη Λατίνα σταρ που κράτησε για έναν χρόνο.


Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1997 έως το 1998. Όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό τους, ο Νόα απάντησε: «Ένα μέρος αυτού του διαζυγίου οφείλεται σε ένα λάθος του Diddy».

Στη συνέχεια, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. «Όταν ήρθε η Sony και της έδωσε τα εκατομμύρια που πήρε, ήταν ο Puffy που επρόκειτο να γίνει ένας από τους παραγωγούς πολλών κομματιών που θα έμπαιναν στο άλμπουμ "On The 6". Εκεί ξεκίνησε η εξαπάτηση, τα ψέματα και ο χωρισμός», είπε.



Κλείσιμο
Πρόσθεσε επίσης: «Ήμουν στο Λος Άντζελες και άνοιγα το εστιατόριό μου κι εκείνη βρισκόταν μεταξύ Μαϊάμι και Νέας Υόρκης κι εργαζόταν για το άλμπουμ. Όταν μπορούσα, πήγαινα και την έβρισκα για να είμαι μαζί της. Τότε, κατά τη διάρκεια αυτής της απόστασης που είχαμε, ξεκίνησε η εξαπάτηση».


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Νόα ισχυρίστηκε ότι η κατάρρευση του γάμου του στιγμάτισε την καριέρα του και σαμπόταρε πολλές ευκαιρίες του για δουλειά.

«Ήθελα να ρωτήσω την Τζένιφερ, τι σου έκανα και με πήγες στο δικαστήριο, με κατηγόρησες, είπες ψέματα, δημιούργησες ψεύτικα πράγματα για μένα και κάλεσες τόσες εταιρείες για να με πετάξουν έξω και τόσα τηλεοπτικά δίκτυα για να μη μου δώσουν δουλειά; Γιατί, ενώ δεν σου έχω κάνει τίποτα; Αφήστε τη να πει την αλήθεια, αφήστε τη να πει όσα συνέβησαν», είπε κλείνοντας.

Η Λόπεζ ξεκίνησε να βγαίνει με τον Diddy έναν χρόνο αργότερα, από το 1999 έως το 2001.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου