Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2024

Θεσσαλονίκη: Χωρίς οδηγό το λεωφορείο που σκότωσε την 78χρονη – Την είχε χτυπήσει πάλι εκεί λεωφορείο πριν 20 χρόνια Ο οδηγός του λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη είχε κατέβει από το λεωφορείο για να ελέγξει πρόβλημα στη μηχανή.






 


 

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την τραγωδία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης με λεωφορείο του ΟΑΣΘ που παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη γυναίκα.

Το λεωφορείο, όπως ανακοινώθηκε, ήταν χωρίς οδηγό καθώς αυτός είχε κατέβει για να ελέγξει ένα πρόβλημα στη μηχανή. Παρότι ήταν ακινητοποιημένο το ογκώδες όχημα άρχισε να μετακινείτε και κατέληξε στην είσοδο του σπιτιού της 78χρονης γυναίκας, η οποία έβγαινε εκείνη την ώρα στο δρόμο.


Ανατριχιαστική σύμπτωση είναι πως πριν από 20 χρόνια, σύμφωνα με συγγενείς της που μίλησαν στο makthes.gr, και πάλι ένα λεωφορείο στο ίδιο σημείο είχε πέσει πάνω στο σπίτι της με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Τότε το λεωφορείο είχε σπάσει τον τοίχο του σπιτιού της και είχε μπει μέσα στο δωμάτιό της. 

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίου Αντωνίου στην Πολίχνη, γύρω στις 12:10. Η 78χρονη σκοτώθηκε καθώς το λεωφορείο την συνέθλιψε πάνω στον τοίχο του σπιτιού της.

Χρειάστηκε επιχείρηση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν την γυναίκα, η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.






Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Ο ΟΑΣΘ σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου