Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2024

Συγκίνηση: Το άγαλμα του Παύλου Γιαννακοπούλου έξω από το ΟΑΚΑ - Δείτε βίντεο από το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού Το «παλάτι» του μπασκετικού Παναθηναϊκού εγκαινίασαν οι οπαδοί της ομάδας.







 

 

Το ΟΑΚΑ έχει εδώ και αρκετές ημέρες φορέσει τα καλά του και πλέον παρουσιάζεται, με τη νέα του μορφή, στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Η «νέα» έδρα του μπασκετικού «τριφυλλιού» φιλοξενεί το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15) την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη regular season της Euroleague. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν για τη σεζόν 2024-25.







Το καταπράσινο πλέον ΟΑΚΑ, με το εντυπωσιακό glass floor, εντυπωσιάζει με τη νέα του μορφή. Παράλληλα, προκαλεί και δέος στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς στην είσοδο των VIP δεσπόζει το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου, του πατριάρχη του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου και εμβληματικού παράγοντα της οικογένειας του «τριφυλλιού». 



Η μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου βρίσκεται και στα λάβαρα, τα οποία έχουν τοποθετηθεί στην οροφή του σταδίου. Μαζί είναι και αυτή του Θανάση Γιαννακόπουλου, με τον οποίο γιγάντωσαν το τμήμα και έκαναν τον Παναθηναϊκό έναν από τους πιο πετυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη.



@paopantou.gr

Το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη??☘️♬ πρωτότυπος ήχος - paopantou.gr


Δείτε εικόνες από την καταπράσινη έδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου