Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2024

Και όμως, στο Μαξίμου στήνουν ψηφοδέλτια!





ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ


20 βουλευτές υπό στενή παρακολούθηση


Μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, έχουν πάρει φωτιά τα μολύβια και γράφουν ονόματα για τις επόμενες εκλογές.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο λαοπρόβλητος ηγέτης μας προτίθεται να εγκαταλείψει την εξουσία και να μπει στην βάσανο μίας πρόωρης εκλογικής διαδικασίας με την επικινδυνότητα που επιφέρει μία τέτοια απόφαση.

Είναι όμως βέβαιο ότι το Μαξίμου προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, καθώς το επόμενο τετράμηνο θα είναι εξαιρετικά απρόβλεπτο με κορωνίδα φυσικά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα ταυτιστεί απόλυτα με το συνυποσχετικό για την Χάγη.

Το στενό επιτελείο του ευφυούς κυβερνήτη μας, καταγράφει προσεκτικά τα ονόματα των εκλεκτών και πειθαρχημένο βουλευτών και πολιτευτών οι οποίοι θα προαχθούν με κάθε τρόπο, ώστε να κοσμήσουν τα γαλάζια έδρανα σε περίπτωση που η παρούσα ΚΟ αντιδράσει είτε στην εκλογή ΠτΔ είτε στο όραμα ενός «κοινόχρηστου Αιγαίου».

Τουλάχιστον 20 βουλευτές της Μητσοτακικής παράταξης έχουν τεθεί υπό στενή παρακολούθηση. Εαν διαπιστωθεί ότι σκοπεύουν να κλονίσουν την κυβέρνηση καταψηφίζοντας είτε την επιλογή ΠτΔ (που θα υπερψηφίσει ο Ανδρουλάκης) είτε το συνυποσχετικό με την Τουρκία (που επίσης θα υπερψηφίσει ο Ανδρουλάκης), τότε ο Έλληνας Κιμ θα πατήσει το κουμπί και θα πάει σε πρόωρες εκλογές ώστε να εξασφαλίσει μια ΚΟ της αρεσκείας του.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα μολύβια έχουν πάρει φωτιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου