Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2024

Οι μπότες που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα της σεζόν




  
Οι σιλουέτες που θα διαμορφώσουν τη σκηνή των παπουτσιών του 2024.
 
από την Χρύσα Παπούλη 

Τα τελευταία χρόνια οι μπότες τείνουν να γίνουν ένα από αυτά τα αξεσουάρ που δεν έχουν εποχή. Είναι αλήθεια ότι οι πιο ανθεκτικές και αδιάβροχες εκδόσεις τους είναι πολύ πιο χρήσιμες το χειμώνα, αλλά αυτός ο τύπος παπουτσιών εξακολουθεί να έχει τη θέση του και στη ντουλάπα του πιο ζεστού καιρού. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ζει κανείς στην Ελλάδα, όπου οι θερμοκρασίες πέφτουν πραγματικά, ίσως για μερικές εβδομάδες μέσα σε ολόκληρη τη χρονιά.


Εξετάζοντας τις πασαρέλες της σεζόν που ξεκινά, όπου υπήρχε ένας αριθμός ρεκόρ σε μπότες, εμείς συγκεντρώσαμε εκείνα τα στυλ που θα διαμορφώσουν τη σκηνή των παπουτσιών του 2024. Μερικά δείχνουν εντελώς φρέσκα και έχουν τη δύναμη να δώσουν στα ρούχα σας μια εντελώς μοναδική αίσθηση. Τα υπόλοιπα; Συνεχίζουν την πορεία τους από περασμένες σεζόν και είναι τόσο διαχρονικά που μπορεί να έχετε ήδη επενδύσει σε αυτά (συγχαρητήρια αν ισχύει αυτό!).


 

Δείτε παρακάτω τα στυλ σε μπότες που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο-χειμώνα 2024/2025, είτε έχετε σκοπό να επενδύσετε σε ένα νέο ζευγάρι, είτε για να επαναφέρετε τα στυλ που έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας και παραμένουν επίκαιρα.




Τhigh-high

Εύκολα η πιο διαδεδομένη τάση για μπότες στις πασαρέλες του 2024, οι ψηλές μπότες εμφανίζονται στις συλλογές των Ferragamo, Chloe και Gucci για να αναφέρουμε μόνο μερικές. Kι ενώ οι σχεδιαστές προτιμούν να τις συνδυάζουν με μίνι φορέματα και σορτς, δείχνουν αναμφισβήτητα πολύ κομψές και πάνω από παντελόνια ή κολάν.



Chloe




Τετραγωνισμένες μύτες

Ο έρωτας της μόδας με τα παπούτσια με τετραγωνισμένες μύτες θα γίνει ακόμα πιο δυνατός καθώς διανύουμε το φθινόπωρο του 2024. Επιλέξτε μια over- knee σιλουέτα και κάντε το ντύσιμό σας να ξεχωρίσει με μια μόνο κίνηση.Vuitton

Ιππασίας


Τόσο το boho όσο και το στυλ των αρχών της δεκαετίας του 2010 είναι on trend αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν θέμα χρόνου μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται παντού οι μπότες ιππασίας. Οι Hermès, Gucci και Bally έδειξαν την ιππική σιλουέτα για το φθινόπωρο ενώ έχει επίσης έντονη παρουσία στο street style. Δοκιμάστε το look με μια μίνι φούστα ή συνδυάστε ένα φαρδύ πουλόβερ και ένα στενό τζιν, άλλο βασικό στυλ της δεκαετίας του 2010 που επιστρέφει επίσης.





Moto Boots

Όλα ξεκίνησαν με την Miu Miu. Πριν από μερικές σεζόν, ο οίκος έδειξε moto boots στολισμένες με ιμάντες και αγκράφες – και ο υπόλοιπος κόσμος της μόδας εξακολουθεί να στηρίζει την εμφάνιση. Είτε προτιμάτε πιο μινιμαλιστικά στυλ ή πιο “extra” ζευγάρια, αυτή είναι μια τάση που αξίζει να δοκιμάσετε.



Coach



Mε κορδόνια

Τα κουμπώματα με κορδόνια είναι συνηθισμένα σε αμέτρητα στυλ μπότας, αλλά για το 2024, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα.





Suede

Οι Chanel, Khaite και Isabel Marant είναι μόνο μερικοί από του οίκους που βάζουν και πάλι στο προσκήνιο τις απαλές σουέτ υφές για το 2024. Αναζητήστε platform στυλ που είναι μια άλλη βασική τάση στα παπούτσια για το 2024 ή επιλέξτε χοντρές ξύλινες σόλες, που εγγυόμαστε ότι θα είναι παντού μέχρι την άνοιξη.


Chanel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου