Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2024

ΠΑΣΟΚ: Πρόταση Ανδρουλάκη σε Γερουλάνο για νέο ρόλο στη Βουλή - Προ των πυλών οι αλλαγές Το πρωί της Δευτέρας θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ.







 

 


Τη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και τη συμμετοχή του στο ολιγομελές Πολιτικό Κέντρο στη Χαριλάου Τρικούπη πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Παύλο Γερουλάνο.

Ο κ. Γερουλάνος, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνομιλία που είχαν του απάντησε ότι θα σκεφτεί την πρόταση όσον αφορά στο ρόλο του στη βουλή.


Ο Παύλος Γερουλάνος, εξάλλου, είναι ήδη τομεάρχης Οικονομίας, και σε αυτόν τον ρόλο θέλει να παραμείνει.

Στο Πολιτικό Κέντρο, εκτός από τον κ. Γερουλάνο θα είναι ο Χάρης Δούκας και η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα αναλάβει επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού.


Στο Πολιτικό Κέντρο θα συμμετάσχει και ο εκπρόσωπος Τύπου, Θανάσης Γλαβίνας και άλλα δύο στελέχη.

Επιπλέον, κομβικό ρόλο θα έχει ο Λευτέρης Καρχιμάκης και ο Κώστας Τσουκαλάς, οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές.


Επίσης, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο βουλευτής Κέρκυρας και δικηγόρος, Δημήτρης Μπιάγκης.

Ο Δημήτρης Μάντζος θα παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ενώ είναι πιθανόν να αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπησης στη βουλή ο Παύλος Χρηστίδης, κάτι που θα εξαρτηθεί από την απάντηση Γερουλάνου.

Το πρωί της Δευτέρας θα ανακοινωθεί το σύνολο των αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ και στην κοινοβουλευτική ομάδα, δηλαδή ποιοι θα είναι οι νέοι Τομεάρχες και τα «χαρτοφυλάκια» στη «σκιώδη κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου