Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2024

ΠΑΣΟΚ: Πετυχημένο το πρώτο κρας τεστ λέει η Χαριλάου Τρικούπη – Ο χρησμός Ανδρουλάκη για το ραντεβού με Μητσοτάκη






Ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη από την εμφάνισή του στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή.

Στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν επίσης ότι οι συνεχείς αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρωτολογία του κιόλας στον Νίκο Ανδρουλάκη έδειξαν ότι στη ΝΔ αναγνωρίζουν πως ο μοναδικός και πιο επικίνδυνος πολιτικός τους αντίπαλος είναι το ΠΑΣΟΚ.




Ο Νίκος Ανδρουλάκης ρωτήθηκε μάλιστα για το αν τελικά θα παίξει το κόμμα του τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε περιδίνηση, και ο ίδιος απάντησε: «Ο λαός τα κρίνει αυτά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μπήκε επιθετικά από το πρώτο λεπτό στην χθεσινή κοινοβουλευτική μάχη, με τον «αέρα» της επανεκλογής του αλλά και της πορείας του ΠΑΣΟΚ,τουλάχιστον δημοσκοπικά.

Η κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση ήταν σκληρή και στοχευμένη σε συγκεκριμένα θέματα, προκειμένου να αναγκάσει τον αντίπαλό του να απαντήσει.

Αυτό που εκκρεμεί είναι το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το οποίο και χθες (23.10.24) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να δώσει απάντηση για το πότε, λέγοντας στους δημοσιογράφους «όλα στην ώρα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου