Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2024

Ηράκλειο: Διασωληνώθηκαν πέντε άτομα που ήπιαν σφηνάκια καθαρκτικού Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής.





 

 


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (4/10) όταν πέντε νεαροί, κατανάλωσαν κατά λάθος καθαρκτικού αντί για σφηνάκι, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν επειγόντως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου οι γιατροί τους διασωλήνωσαν, καθώς η κατάσταση της υγείας τους είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε τη στιγμή που μια παρέα τουριστών βρισκόταν σε μπαρ ξενοδοχείου όταν αποφάσισαν να πιούν σφηνάκια με εργαζόμενους.


Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο Creta24, oι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τα πέντε άτομα στη ζωή κατάφεραν να τους διασωληνώσουν και πλέον νοσηλεύονται στη ΜΕΘ σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των πέντε ατόμων χρειάστηκε να μεταφερθεί το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ελλείψει κρεβατιών στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.


Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου