Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024

Εστρέλα Νούρι, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μίλιτσα Τάσιτς, Μπέριλ ΜακΚίσικ, Εμπρού Σαχίν, Μαρία Δαρσινού, Σίλια Σαφαρίκας και τα άλλα κορίτσια των παικτών των «αιωνίων»






H Euroleague γιορτάζει φέτος 25 χρόνια ζωής και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους ως μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στο Final-4 και σε δεύτερο χρόνο για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός παίζει την Πέμπτη (5/10) στο Βερολίνο, κόντρα στην Άλμπα, ενώ ετοιμάζει και το νέο ΟΑΚΑ, στο οποίο θα «χτυπάει» η καρδιά της μπασκετικής Ευρώπης εβδομάδα παρά εβδομάδα.


Ο Ολυμπιακός αρχίζει τους αγώνες του την Παρασκευή (6/10) από την Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Φενέρ, και φιλοδοξεί όχι μόνο να είναι σε ένα ακόμη Final-4 αλλά να κατακτήσει και το τέταρτο τρόπαιό του.






Ακόμη και η ισπανική «Marca» αναγνώρισε ότι οι Έλληνες έχουν φέτος τον κύριο λόγο στη Euroleague. Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον κορμό του και προσέθεσε ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του.



Τον Λορεντζο Μπράουν, τον Τσεντί Οσμάν και τον Ομέρ Γιουρτσεβέν. Ο Οσμάν φέρνει στην Ελλάδα και την αγαπημένη του, την Εμπρού Σαχίν, που είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς στην Τουρκία και η οποία έχει ήδη σε αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας, κάνει αισθητή την παρουσία της στο ΟΑΚΑ.

Το καλοκαίρι είχαμε και μετακίνηση από τη μια στην άλλη ομάδα, καθώς ο Λούκα Βιλντόσα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός άσος θα έχει στην εξέδρα του ΣΕΦ και την καλή του, Μίλιτσα Τάσιτς, η οποία έγινε γνωστή πέρσι στο ΟΑΚΑ.

Σταθερή αξία στις εξέδρες του ΣΕΦ θα είναι και φέτος η Μπέριλ ΜακΚίσικ, η οποία είναι έγκυος, αλλά και η Εστρέλα Νούρι, που παντρεύτηκε τον Τόμας Γουόκαπ στη Μήλο.

Η Euroleague ξεκινά, και οι σύντροφοι των παικτών είναι έτοιμες να υποστηρίξουν τους καλούς τους.

Νικόλ Ελευθεριάδου

Η επιστροφή της Νικόλ Ελευθεριάδου στα μπασκετικά γήπεδα, μετά την καριέρα της στο πόλο με τον Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα, είναι γεγονός. Η ίδια ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την ενεργό δράση για να ασχοληθεί με άλλα σημαντικά για εκείνη πράγματα, αλλά και για να φτιάξει την οικογένειά της.







Οι δυο τους είναι μαζί από τα τέλη του 2022 και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στον γάμο του Κώστα Σλούκα, τον Ιανουάριο του 2023. Μετά από αυτό, η Νικόλ ήταν τακτική παρουσία στο ΣΕΦ για να παρακολουθεί τους αγώνες του Σάσα, ενώ εκείνος, όποτε του το επέτρεπε ο χρόνος, παρακολουθούσε αγώνες από τα επίσημα του Παπαστράτειου.

sas

Ο Βούλγαρος φόργουορντ μάλιστα ταξίδεψε για την καλή του πριν από δύο μήνες και στο Παρίσι για να δει αγώνες της εθνικής πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 


Το ζευγάρι έζησε σχεδόν ένα χρόνο μακριά, καθώς την περασμένη σεζόν ο Σάσα μετακόμισε στις ΗΠΑ για να παίξει στο NBA με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Εκείνη παρέμεινε στην Ελλάδα λόγω της Ολυμπιακής χρονιάς, αλλά ταξίδεψε στην Αμερική για να δει πώς ζει ο αγαπημένος της εκεί. Η Νικόλ είχε ήδη αποφασίσει εδώ και μήνες να κρεμάσει το σκουφάκι της, αλλά περίμενε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η συμμετοχή της ήταν το μεγάλο της όνειρο.

elefth_1
elefth

Εάν ο Σάσα έμενε στις ΗΠΑ, στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ παγκοσμίως, εκείνη θα μετακόμιζε στο Σακραμέντο (ή σε κάποια άλλη πόλη των ΗΠΑ). Δεν χρειάστηκε όμως, καθώς ο Βεζένκοφ συμφώνησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση του. Ήδη, στον Ολυμπιακό είχαμε δύο προτάσεις γάμου και έναν γάμο. Ο Γουόκαπ παντρεύτηκε την Νούρι, αφού της έκανε πρόταση στη Μήλο, και ο Βιλντόζα περίμενε να έρθει στον Ολυμπιακό για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του, Μίλιτσα.

Ο Σάσα και η Νικόλ αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και δεν θέλουν να απασχολούν τα ΜΜΕ με τη σχέση τους. Κάνουν στενή παρέα με τον Ντίνο Γενηδουνιά (πολίστα του Ολυμπιακού) και τη σύντροφό του, Σταυρούλα Δουρέκα (πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού)

Μπέριλ ΜακΚίσικ

Η Μπέριλ έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη φαν της ομάδας του Ολυμπιακού. Ακολουθεί την ομάδα τον Πειραιωτών και τον άντρα της Σακίλ ΜακΚίσικ σχεδόν σε όλους τους αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Η όμορφη Μπέριλ είναι κάτοικος Ελλάδας τα 4 τελευταία χρόνια, από τότε δηλαδή που ο σύντροφός της υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Το ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο από το 2019, έχει ένα αγοράκι και η Μπέριλ είναι ξανά έγκυος!

beril_1





Η Μπέριλ ασχολείται ενεργά με τα social media, είναι freelancer μοντέλο και λατρεύει τα ψώνια και τα ταξίδια. 

beril_2
beril_3
beril_4
beril_5


Ο πατέρας της είναι από τη Σίβας της Τουρκίας και η μητέρα της από την Κωνσταντινούπολη, με τον παππού της όμως να είναι από τη Θεσσαλονίκη. Της αρέσει πολύ η Ελλάδα, ενώ έχει ζήσει για χρόνια στην Τουρκία, όπου έπαιζε ο Σακίλ.

Πάντως, όπως έχει δηλώσει, πριν γνωρίσει τον Σακίλ, δεν είχε πάει ποτέ σε αγώνα μπάσκετ. Με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα γνωρίστηκαν στην Πόλη και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.


Η Μπέριλ έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού και πολλές φορές είναι πιο αναγνωρίσιμη ακόμα και από τον Σακίλ! Της αρέσει η τρέλα των Ελλήνων και δεν χάνει ευκαιρία να επισκεφτεί, όποτε έχει χρόνο, τα ελληνικά νησιά.

Η θάλασσα την ηρεμεί και λατρεύει να απολαμβάνει τον ήλιο στη χώρα μας.






Μίλιτσα Τάσιτς

Η Μίλιτσα έχει μπει στη ζωή μας εδώ και ένα χρόνο. Έγινε γνωστή μέσω της σχέσης της με τον Λούκα Βιλντόζα, έναν Αργεντινό καλαθοσφαιριστή. Η Σέρβα βολεϊμπολίστρια έκανε αισθητή την παρουσία της στο ΟΑΚΑ, αφού ο Αργεντινός αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2023-24, αλλά πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, και η σύντροφός του έχει ήδη κάνει ντεμπούτο στο ΣΕΦ.


milica_1
milica_2
milica_3
milica_4
milica


tasits


Ο μπασκετμπολίστας και η βολεϊμπολίστρια γνωρίστηκαν το 2022 στο Βελιγράδι. Εκείνος έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα και άρχισε να βγαίνει μαζί της. Αυτή αγωνίζονταν στην Ρουμανία και μετέπειτα στην Τουρκία. 

Το καλοκαίρι του 2024 όταν αποφάσισαν ότι θα προχωρήσουν στη σχέση τους εκείνος πήγε στον Ολυμπιακό και εκείνη ήθελε πάση θυσία να είναι μαζί του και έκλεισε στην Θέτιδα Βούλας. 




milica_luka_4
milica_luka_3
milica_luka_1
milica_luka_2
milica_luka_

Πριν από λίγες ημέρες ο Βιλντόζα  έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και εκείνη φυσικά είπε το «ναι». Η πρόταση έγινε σε παραλία και ο Αργεντινός είχε φτιάξει ένα ρομαντικό σκηνικό ενώ φυσικά είχε προμηθευτεί και το απαραίτητο μονόπετρο. 

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-26_184755
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-26_184818
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-26_184834



Το ζευγάρι έχει επισκεφτεί πολλά ελληνικά νησιά όπως η Κρήτη, η Σαντορίνη, η Αίγινα ενώ λατρεύουν και την Αρχαία Ελλάδα. Έχουν ήδη ανέβει στην Ακρόπολη των Αθηνών, στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο ενώ έχουν ταξιδέψει και στις Μυκήνες. 

Εστρέλλα Νούρι

Η εντυπωσιακή Εστρέλλα Νούρι τράβηξε τα βλέμματα πάνω της από την πρώτη στιγμή που πάτησε το... ποδαράκι της στο ΣΕΦ. Η γυναίκα, πλέον, του Τόμας Γουόκαπ είναι φανατική οπαδός του Ολυμπιακού και το «φωνάζει». 

Λατρεύει την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και πέρσι «τρελάθηκε» όταν ακούστηκε ένα τραγούδι της από τα μεγάφωνα. 

396428834_890598495289836_6501612814494577474_n

6002348
nouri_1_2
nouyri_2
noyri_3
noyri_33
noyrui_3

Το ζευγάρι έκανε πριν από λίγες εβδομάδες το μεγάλο βήμα στη σχέση του. Ο Τεξανός που παίζει στην Εθνική Ελλάδος έκανε πρόταση γάμου στη Μήλο στην Ιρανή καλλιτέχνη και εκείνη φυσικά είπε το «ναι» για να ακολουθήσει ο... μυστικός γάμος στο ίδιο νησί. 

etsrela__13_
etsrela__5_
etsrela__2_
etsrela__3_
etsrela__7_
etsrela__4_
etsrela__6_
etsrela__8_
etsrela__1_
etsrela__9_
etsrela__10_
etsrela__11_
etsrela__12_

Η Εστρέλα λόγω της δουλειάς της ταξιδεύει πολύ στο εξωτερικό, σε Ευρώπη και Αμερική, και έχει φωτογραφηθεί σε γνωστά περιοδικά της υφηλίου. 


0 seconds of 5 secondsVolume 90%
 

Η εντυπωσιακή γυναίκα ταξίδεψε και στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι για να παρακολουθήσει τον Γουόκαπ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ πήγε στο γήπεδο, φορώντας φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Έχει τρομερή σχέση με τα social media και μέσω αυτών παρουσιάζει τον εαυτό της στους φαν του Ολυμπιακού. 

Εμπρού Σαχίν

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού και η Εμπρού Σαχίν είναι το στήριγμα του Τούρκου μπασκετμπολίστα.


Η Σαχίν είναι ηθοποιός στην Τουρκία, από τις πιο γνωστές, ενώ έχει 4 εκατ. followers στα social media και όπως είναι φυσικό διαφημίζει πολλά προϊόντα μέσα από τις πλατφόρμες και ειδικά το Instagram. 



Ο Τσεντί και η Εμπρού παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022, ενώ oι δυο τους γνωρίστηκαν το 2020 στο Αλακάτι. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Βόρεια Μακεδονία, χώρα από την οποία κρατούν οι ρίζες του φόργουορντ του Παναθηναϊκού.




Η Τουρκάλα είχε κλέψει την παράσταση στο ΟΑΚΑ, πριν καν ο σύζυγός της υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι της Ελλάδας με την Τουρκία στο «Κύπελλο Ακρόπολις» είχε μαγνητίσει τα βλέμματα όλων με τους φωτογράφους να μην σταματούν να την απαθανατίζουν. 


Η Εμπρού μπορεί να μην έχει μετακομίσει στην Ελλάδα, αλλά το αεροδρόμιο την βλέπει συχνά, αφού κάνει το Ελλάδα – Τουρκία σχεδόν μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, έχει κάνει ήδη της πρώτες αναρτήσεις με ελληνικές λέξεις αλλά και με ελληνικά τραγούδια.

Η Τουρκάλα έχει προκαλέσει και...κρίση στην εθνική ομάδα της χώρας της όταν υπερασπίστηκε δημόσια τον σύζυγό της που δεχόταν έντονη κριτική από συμπαίκτες και media. 

Μαρία Δαρσινού

Η Μαρία Δαρσινού είναι το στήριγμα του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλούκα και η μητέρα των παιδιών του. 


Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2021 με πολιτικό γάμο, απέκτησαν την κόρη τους, Βαλέρια και τον Ιανουάριο του 2023 έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο.


Το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του, το οποίο είναι αγοράκι, στις 8 Ιουνίου 2024, τρία χρόνια μετά τον ερχομό της κόρης τους, Βαλέριας. Ο «μπόμπιρας» ήρθε λίγες ημέρες μετά από την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο.

Εκεί όπου ο αρχηγός του ΠΑΟ ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης. 


Η Δρασινού στήριξε και δημόσια τον Σλούκα όταν εκείνος αποφάσισε να αφήσει τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό και έγινε στόχος από οπαδούς και ΜΜΕ. Δεν δίστασε να πάρει θέση και να δεχτεί και εκείνη εκατοντάδες αρνητικά σχόλια και ύβρεις στα social media. 

Όπως έχει αποκαλύψει η Μαρία γνώρισε τον Κώστα όταν και οι δύο ήταν 21 ετών και παντρεύτηκαν μετά από 10 χρόνια σχέσης. 

Έμιλι Γκραντ

Η Έμιλι Γκραντ και ο Τζέριαν Γκραντ παντρεύτηκαν στις 7 Αυγούστου και το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε ο μπασκετμπολίστας του τριφυλλιού μία σειρά φωτογραφιών από τον γάμο τους στα social media, γράφοντας στη λεζάντα: «Κύριος και Κυρία».



Το ζευγάρι έχει φτιάξει μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια που αποτελείται από δύο γιους και μια κόρη. 

Η Έμιλι δεν εμφανίζεται συχνά στα γήπεδα αλλά όταν το κάνει τραβάει την προσοχή όλων.

Το τελευταίο παιχνίδι που παρακολούθησε ήταν ο τελικός της Euroleague στο Βερολίνο εκεί όπου ο Παναθηναϊκός στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης αφού κέρδισε την Ρεάλ Μαδρίτης. 


grand


Η κυρία Γκραντ είναι αρκετά ενεργή στα social media, έχοντας πάνω από 11 χιλιάδες ακολούθους, ενώ έχει δηλώσει πως είναι λάτρεις του R&B και των πάρτι.

Σίλια Σαφαρίκας

Η Σίλια είναι η σύντροφος του Δημήτρη Μωραΐτη και εμφανίζεται σχεδόν σε όλα τα εντός παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, ενώ είχε ταξιδέψει και στο Βερολίνο αλλά και το Παρίσι για να παρακολουθήσει τον σύντροφό της στον τελικό της Euroleague και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

moraitis_1
moraitis_2
moraitis_4


Η Σίλια εργάζεται ως Social Media Manager σε διαφημιστική εταιρία που ασχολείται κυρίως με αθλητικά είδη, έχει σπουδάσει στο «Πολιτικές Επιστήμες» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο κολλεγιο του Deree στο Digital Marketing και στα Social Media.

moraitis_4_2
moraitis_5
moraitis_6
moraitis_7
moraitis_8




Στο ταξίδι της στο Βερολίνο γνωρίστηκε με την Μίλιτσα Τάσιτς και τα δύο κορίτσια έγιναν πολύ καλές φίλες. Παρ’όλο που πλέον ο Βιλντόζα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό οι κοπέλες έχουν ακόμη επαφές. 

moraitis_3
moraitis_9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου