Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2024

Ντόναλντ Τραμπ: «Η Γάζα θα μπορούσε να είναι καλύτερη κι από το Μονακό» Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στη Λωρίδα της Γάζας με... «φόντο» το μέλλον.




 

 


Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι η Λωρίδα της Γάζας, έχει τις δυνατότητες να γίνει «ακόμα καλύτερη από το Μονακό» όταν ανοικοδομηθεί.

«Θα μπορούσε να είναι το ωραιότερο μέρος, με τις καιρικές συνθήκες που έχει, το νερό, τα πάντα, το κλίμα θα μπορούσε να είναι υπέροχο», δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε κατά την πρώτη επέτειο της 7ης Οκτωβρίου.


«Θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο από το Μονακό, να είναι το καλύτερο στη Μέση Ανατολή», πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος για την Λωρίδα της Γάζας, η οποία βομβαρδίζεται εδώ και έναν χρόνο από τον ισραηλινό στρατό.

Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έκανε λόγο για την ανθρωπιστική κρίση στον θύλακα ή για τον αριθμό των θυμάτων μεταξύ των Παλαιστινίων αμάχων.


Τους τελευταίους μήνες, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ότι «δεν είναι βέβαιος ότι του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο το Ισραήλ διεξάγει την επίθεσή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου