Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2024

ΠΑΣΟΚ: Συνάντηση Γερουλάνου με Ανδρουλάκη και Δούκα ενόψει του β' γύρου εκλογών Σαφείς οι προθέσεις από τον βουλευτή Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ ενόψει της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή (13/10).




INTIMENEWS

 


 


Δυο συναντήσεις την Τρίτη (8/10), εντός της Βουλής, θα δώσουν νέο «καύσιμο» στο μεσοδιάστημα που απομένει μέχρι τις δεύτερες κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα διεκδικήσει την προσεχή Κυριακή (13/10) εκ νέου το χρίσμα, το οποίο θέλει να πάρει ο Χάρης Δούκας. Ο δήμαρχος Αθηναίων κατάφερε σε ένα εκλογικό θρίλερ, να αφήσει για μόλις λίγες εκατοντάδες ψήφους πίσω του τον Παύλο Γερουλάνο.


Ο τελευταίος, συνεχίζοντας στο ίδιο ενωτικό κλίμα που κινήθηκε όλο αυτό το διάστημα και ειδικά τη νύχτα που ακολούθησε των εκλογών της 6ης Οκτωβρίου, θα έχει συνάντηση την Τρίτη (8/10) με τους δύο μονομάχους του β' γύρου.

O κ. Γερουλάνος θα συναντήσει αρχικά, στις 11:30, τον Νίκο Ανδρουλάκη, στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, ενώ θα κάνει το ίδιο και με τον Χάρη Δούκα μιάμιση ώρα αργότερα, δηλαδή στις 13:00, στον ίδιο χώρο.


Το γεγονός ότι οι συναντήσεις Γερουλάνου με τους Ανδρουλάκη και Δούκα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως και ο χώρος που αυτές θα πραγματοποιηθούν, δείχνουν ξανά τη θέληση του βουλευτή Α' Αθήνας να στείλει μήνυμα ότι δεν μπαίνει σε αδιαφανή παζάρια ενόψει του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου