Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2024

Ο Eminem γίνεται παππούς - Το αποκάλυψε με το πιο συγκινητικό βίντεο κλιπ που δημιούργησε Η ευτυχισμένη είδηση για τον Eminem και την οικογένειά του, θα κάνει πολλούς να νιώσουν... παππούδες.





 
 


Ο Eminem ποτέ δεν ήταν σαν την πλειοψηφία των συναδέλφων του στη ραπ μουσική. Κατάφερνε πάντα να ξεχωρίζει και να είναι πιο «γήινος» από τους υπολοίπους.

Εκεί που οι άλλοι ράπερς δημιουργούσαν τραγούδια για να πουν πόσο «σκληροί» είναι, ο Eminem έθιγε με τους στίχους του θέματα που αφορούσαν γενικότερα την κοινωνία, ενώ δεν δίσταζε να διεισδύσει πιο βαθιά στην ψυχή του κοινού. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει τη συνεργασία του με την Dido στο «Stan».







Πριν λίγες ώρες ο 52χρονος καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα βίντεο κλιπ τραγουδιού «Temporary» που είναι αφιερωμένο στην κόρη του, η οποία θα γίνει μητέρα και αυτός -φυσικά- παππούς. Μάλιστα, στο τέλος έχει μια σκηνή με το στιγμιότυπο που το μαθαίνει από την Χέιλι Τζέιντ Μάδερς, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. 




Στο βίντεο του νέου του τραγουδιού, το οποίο είναι αφιερωμένο στην 28χρονη κόρη του για όταν εκείνος θα φύγει από τη ζωή, η podcaster φαίνεται να δίνει στον διάσημο μπαμπά της μια φανέλα των Detroit Lions με τη λέξη «παππούς» γραμμένη με έντονα γράμματα στο πίσω μέρος. Η συγκινητική αποκάλυψη έρχεται μήνες αφότου η Χέιλι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Έβαν ΜακΚλίντοκ τον περασμένο Μάιο.







Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές πλημμύρισαν αμέσως τα σχόλια του βίντεο του Eminem στο YouTube με συγχαρητήρια μηνύματα.

«Ο Eminem είναι αληθινός. Father goals. Συγχαρητήρια που θα γίνει παππούς», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Το ότι ο Eminem είναι παππούς, είναι τα πιο όμορφα νέα που έχω ακούσει σήμερα. Αρκούσε η είδηση για να με κάνει να κλάψω».
Η αποκάλυψη της κόρης του Eminem για την εγκυμοσύνη της

Η κόρη του Eminem δημοσίευσε στη συνέχεια και τρεις φωτογραφίες στο Instagram, με την ίδια και τον σύζυγό της να είναι αγκαλιασμένοι στην κουζίνα τους, με ένα υπερηχογράφημα στο χέρι.


«Η μαμά και ο μπαμπάς 2025», έγραψε η Χέιλι στη λεζάντα.





Η νεαρή γυναίκα παρουσίασε στον μπαμπά της μια φωτογραφία από τo υπερηχογράφημα, ενώ του είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Η Χέιλι και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν στο Μίσιγκαν πριν από περίπου πέντε μήνες. Στον κλειστό γάμο του ζευγαριού παραβρέθηκαν τα στενά μέλη της οικογένειας και κάποιοι φίλοι τους, με τον χορό πατέρα-κόρης να είναι ένα από τα highlights της βραδιάς.


Μια συγκινητική φωτογραφία της τρυφερής στιγμής έδειχνε τον γνωστό ράπερ να χορεύει με την κόρη του στην πίστα, καθώς οι καλεσμένοι, ντυμένοι με μαύρα σύνολα, παρακολουθούσαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου