Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024

Ανακοινώνει με βίντεο - έκπληξη την υποψηφιότητά του ο Κασσελάκης - Τι μήνυμα στέλνει Μέσω των social media η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στ. Κασσελάκη.


EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

 


«Θα είναι Στέφανος», θα είναι στην πόλη, θα έχει κίνηση με τον κόσμο, θα είναι μέσα στην καθημερινότητα, θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουν «παίξει», λένε οι πληροφορίες. Οι λεπτομέρειες αυτές θα «ντύνουν» το δίλεπτο, grosso modo, βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη που θα «ανέβει» στα social media σήμερα Πέμπτη για την επίσημη ανακοίνωση της καθόδου του στην κούρσα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, 25 ημέρες μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που οδήγησε στην άρση εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του, θα ανοίξει, πλέον, επίσημα τα χαρτιά του μετά το «είμαι εδώ» που είχε «ανεβάσει» στα social media, δίνοντας, τότε, με αυτό τον τρόπο, το στίγμα των προθέσεων του για την διεκδίκηση της προεδρίας της Κουμουνδούρου.


«Από αυτή τη μάχη δεν μπορώ να λείπω» σημείωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά την περασμένη Κυριακή στο άρθρο του στο «Documento», παρεμβαίνοντας, επί της ουσίας, στις εσωκομματικές εξελίξεις και «φωτογραφίζοντας» πως θα είναι «παρών» στη μάχη ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνοντας, παράλληλα, πως ο αγώνας που θα δώσει θα είναι πολιτικός και πως παρά τα όσα γνωμοδοτούν «έγκριτοι συνταγματολόγοι και καθηγητές νομικής» δεν θα διεκδικήσει νομικά τα «δικαιώματά του» σε σχέση με την καθαίρεσή του - μια επιλογή, όπως σημείωσε ο Κασσελάκης, για να μην πληγώσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο αγώνας θα είναι πολιτικός. Πολιτικός, καθαρός, έντιμος, με το δίκιο στο φως» τόνισε στο ίδιο άρθρο, υποστηρίζοντας: «Να δοθεί η δύναμη στη βάση. Να πέσουν φράξιες, γραφειοκρατίες, αγκυλώσεις και παραγοντισμοί μπροστά στο ποτάμι του κόσμου».

Με αυτά τα δεδομένα ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να συνεχίσει τις εξορμήσεις και τις συναντήσεις με μέλη και στελέχη των οργανώσεων και των Νομαρχιακών του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας την στήριξη που λαμβάνει. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος, επενδύοντας στην αδιαμεσολάβητη σχέση του με τον κόσμο, όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπικές μετρήσεις έχει βάλει στόχο να βρεθεί σε κάθε γωνία της χώρας, συνεχίζοντας στο μοντέλο της απευθείας επικοινωνίας με τους πολίτες, με άμεσες παρεμβάσεις στον δρόμο των εσωκομματικών εξελίξεων εντός της Κουμουνδούρου. Εκφράζοντας, με αυτήν τη στρατηγική που επιλέγει, να τονίσει το μήνυμα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» και το «είμαι εδώ» που «ανέβασε» πριν από μέρες στα social media ως προαναγγελία της υποψηφιότητας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου